Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitlis Mutki'de feci olay: 3 ölü 1 yaralı

3.Sayfa 10 Mart 2024 0
Bitlis Mutki'de feci olay: 3 ölü 1 yaralı

Bitlis Muski'de korkunç olay: Bir kişi, ev basarak aileyi katletti.

Bitlis'in Mutki İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bundan 1 sene önce Cihan Oral tarafından kaçırılan Ayşe İnceyol isimli kişi, ailesi ve jandarmra ekipleri tarafındna yapılan yoğun girişimler sonrası ancak evine getirilebildi.

KORKUNÇ SALDIRI

Aileye husumet besleyen Oral, korkunç bir saldırı için plan yaptı.

Yanına uuzn namlulu silahını alan Oral, silahla birlikte İnceyol ailesinin oturduğu Muş Korkut İlçesine bağlı olan Azaklı Köyü'nde bulunan evlerine geldi.

Aile bireyleri ile konuşan bu kişi, daha sonra onlarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Oral, silahını alarak aileye saldırıp kurşun yağdırmaya başladı.

FECİ SALDIRIDA 3 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI

Oral saldırı sonucu Ayşe İnceyol'u, 61 yaşındaki babası Musa İnceyol'u, 35 yaşındaki Neytullah İnceyol'u kurşuna dizdi. Anne 54 yaşındaki Nermin İnceyol'a da ateş eden Oral, onu ağır yaraladı.

AĞIR YARALI KADIN HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 3 kişinin hayatını kaybettiğini, annenin ise ağır halde yaralandığını tespit etti.

Ağır yaralı kadın hemen hastaneye kaldırılırken saldırı sonrası bölgeden kaçan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;