Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AYT Fen Soruları ve Cevapları Nasıldı? Fizik Kimya Biyoloji Kolay mıydı Zor muydu?

Sınav 19 Haz 2022 12:34 0
AYT Fen Soruları ve Cevapları Nasıldı? Fizik Kimya Biyoloji Kolay mıydı Zor muydu?

AYT Fen Bilimleri soruları cevapları nasıldı?

Alan Yeterlilik Testi'nden ilk adaylar çıkıyor. Sınavdan çıkar çıkmaz aileleri tarafından karşılanan öğrenciler, onlara sarıldıktan sonra telefonuna sarıldı ve sınavda sorulan sorular ile cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda adayların sınav soruları ile cevaplarına dair bilgilere ve son yorumlara yer verdik.

AYT Fen Bilimleri testi altında öğrencilere aşağıdaki testlerden , belirtilen sayıda sorular soruldu.

Fizik'ten 14 soru soruldu.

Kimya'dan 13 soru soruldu.

Biyoloji'den ise 13 soru olmak üzere toplamda 40 soru soruldu. 

TYT KOLAY MIYDI ZOR MUYDU?

TYT 81 şehirde dün yapıldı ve sınavdan çıkan adaylardan bazıları sınavın çok kolay olduğunu, bazıları ise sınavın zorlayıcı olduğunu söyledi. Sizce sınav nasıldı? Aşağıdaki yorum kısmından yorumlarınızı yazabilirsiniz.

2022 ÜNİVERSİTELERE GİRİŞ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

YKS'nin sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığında haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı indirin.

SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI BUGÜN EN GEÇ YARIN AÇIKLANACAK

YKS soru ve cevap kitapçıklarının bugün Yabancı Dil Testinden sonra ya da en geç yarın ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. Biz finans7.com olarak süreci takip ediyoruz. Soru ve cevap kitapçıkları  yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >> TIKLAYIN

İOS için >> TIKLAYIN

Huawei için >> TIKLAYIN

AYT FEN BİLİMLERİ SORULARI NASILDI?

AYT'den çıkan sayısalcılar Fen Bilimleri testindeki Fizik Kimya ve Biyoloji sorulan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. ADaylar soruların bilgiye dayalı olduğunu sorularda zorlandıklarını söyledi. Soru ve cevapları KADIN ERKEK diğer adaylarla tartışmak için TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;