Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan Hediye 10.000 TL Para Kampanyası!

Bankalar 9 Nisan 2024 0
Akbank'tan Hediye 10.000 TL Para Kampanyası!

Kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada detaylar belli oldu. Akbank, Davet Et Kazan kampanyasını 30 Nisan tarihine kadar devam ettireceğini belirtti. Davet kodu ile Akbanklı olan her kişi için Akbanklılara 300 TL, kredi kartını kullanan her yakınlar için de 700 TL kazanarak toplamda 10 bin TL verilecek.

AKBANK RESMEN DUYURDU

Akbank Davet Et Kazan kampanyasına ilişkin detayları, “Davet Et Kazan kampanyasıyla 1 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde Akbanklılar kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınlarıyla paylaşmaları ve yakınlarının hem bu davet koduyla mobilden Akbanklı olmaları hem de sonra kredi kartı harcaması yapmaları durumunda chip-para kazanacaklar” şeklinde ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-04-08-164758.png

KAMPANYA 30 NİSAN’DA SONA ERECEK

1 Nisan tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Akbanklılar bu tarihe kadar oluşturulan davet kodunu sınırsız sayıda yakınları ile paylaşabilecekleri belirtildi. 10 bin TL’ye kadar chip para ödemesine ilişkin kampanya koşulları şu şekilde sıralandı:

“Davet Et Kazan ile davet kodunu yakınları ile paylaşan Akbanklılar, davet koduyla ilk kez Akbank Mobil’den Akbanklı olan yakınları sayesinde chip-para ödülüne hak kazanacaktır.
Kampanya 1 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.
Akbanklılar davet kodlarına, Akbank Mobil Kampanyalar menüsünde, Davet Et Kazan altından ulaşabilirler. Her kod kişiye özeldir, ödül hak kazanımı bu kodlar üzerinden takip edilerek, ödül yüklemeleri yapılır”

BU KİŞİLER YARARLANAMAYACAK
Davet kodu ile Akbanklı olanlar da kendilerine özel kod alarak 10 bin TL kazanma fırsatını yakalayabilecek. Bunun yanı sıra banka yaptığı açıklamasında Akbank personeli olmayan bireysel Akbank müşterilerinin yararlanabileceği ifade edildi. Tüzel müşteriler ve şahıs firmaları mevcut 10 bin TL kampanyasından yararlanamaz. Kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detayları Akbank’ın web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;