Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pegasus yüzde 388.7 oranında bedelsiz sermaye artırımına gidecek PGSUS

Borsa 2 Mayıs 2024 22:10 0
Pegasus yüzde 388.7 oranında bedelsiz sermaye artırımına gidecek PGSUS

Son dakika haberi geldi: Pegasus'tan bedelsiz sermaye artırımı kararı geldi. Söz konusu karar SPK bülteninde yayınlandı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan haftalık bültene baktığımızda şirketin halka açık ortaklık pay ihracına onay geldiği görüldü. Söz konusu karara baktığımızda Pegasus Hava Taşımacılığı'nın iç kaynaklardan bedelsiz sermaye artırımına gideceği öğrenildi.

Mevcut sermayesi 102 milyon 299 bin 707 TL nominal değerli pay olan Pegasus Hava Taşımacılığı'nın yüzde 388.7 oranında bedelsiz sermaye artırımına gideceği ve 397 milyon 700 bin 293 TL nominal değerli pay artırımı yapılacağı bildirildi.

Bu artırım ile birlikte şirketin yeni sermayesi 500 milyon TL nominal değerli pay olacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yayınlanan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 Teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;