Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da kahreden haber: Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3.Sayfa 21 Mart 2024 0
Adana'da kahreden haber: Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Adana'da kahreden haber: Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Adana'dan gelen son dakika bilgilerine göre Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda infaz koruma memuru olduğu öğrenilen Baba Tayfur K ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışmakta olan Suna K. adlı kişiler, 19 Mart tarihinde işe gitmek için sabah evden çıktı.

12 yaşındaki Zeynep Hilal K, 6 yaşındaki Alparslan Türker K. ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. adlı çocuklar ise evde kaldı.

Öğle saatlerinde 12 yaşındaki Zeynep Hilal, annesini aradı ve kardeşi Elif'in kayıp olduğunu söyledi.

Bunun üzerine kadın eşini aradı ve küçük kızlarının evde olmadığını, kaybolduğunu söyledi. Baba hemen eve geldi ve evde diğer çocukları ile birlikte küçük kızı aramaya başladı.

Evin içinde yaptıkları aramada baba, küçük kızını çamaşır makinesinin içinde hareketsiz şekilde buldu. Hemen kızını oradan çıkaran baba, havasız kalan ve hareketsiz şekilde yatmakta olan kızına kalp masajı ve suni teneffüs yaparak onu hayata döndürmeye çalıştı.

Kalbi tekrar çalışan kız çocuğu hemen ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradam üdahalesi yapılan küçük kız, Balcalı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Burada tedaviye alınan kız çocuğu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve gece yarısı hayatını kaybetti.

Otopsi işlemleri yapılması için küçük kızın cansız bedeni adli tıpa kaldırılırken kız çocuğunun cenazesi, otopsi işlemi sonrası ailesine teslim edildi.

Feci olay sonrası aile büyük üzüntü yaşadı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;