Zam Olmayacak Haberi Müjde Olarak Verildi: Zam Gelmemesine Sevinir Hale Geldik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Zam Olmayacak Haberi Müjde Olarak Verildi: Zam Gelmemesine Sevinir Hale Geldik

Son dakika haberi: Birçok haber sitesi, zam yapılmayacak haberini müjde olarak verdi.

Ekonomi 1 Ekim 2022 08:50 0
Zam Olmayacak Haberi Müjde Olarak Verildi: Zam Gelmemesine Sevinir Hale Geldik

Birçok haber sitesi doğalgaza yapılmayacak zammı müjde diyerek son dakika olarak verdi.

Dün Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu bir son dakika açıklamasında bulundu ve 2022 Ekim ayı düzenlemelerini paylaştı. Buna göre EPDK tarifelerin değişmediğini ve 2022 Ekim ayında tarifelere zam yapılmayacağına yer verildi. 

ZAM VARKEN HABER YOK

Geçen ay elektrik ve doğalgaza yapılan yüzde 20 ile 50 arasında zammı bu siteler manşetlerinde değil normal haber olarak bile sitenin görünmeyen bir yerinde yayınlamıştı.

BU AYKİ HABER MANŞETTEN VERİLDİ: MÜJDE ZAM YOK

Bu ay EPDK tarafından yapılan açıklama sonrası bugün gece yarısından sonra BOTAŞ'tan açıklama geldi. Gelen açıklamaa Ekim 2022 tarifesine yer verildi. Tarifeye baktığımızda ise geçen aya göre bir değişiklik yhapılmadığı görüldü. Geçen ayki zammı yazmayan siteler zam olmayacak haberi müjde olarak manşetten ilk sayfadan verdi. 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesi  üzerinden bugün gece yarısı yapılan açıklamada 1000 metreküp doğalgazın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine Ekim ayında uygulayacağı satış fiyatı sabit kaldı ve 4 bin 80 lira oldu.

EPDK tarafından yayınlanan ilk kademede olan abonelerin tarifesinde kilovatsaat başına fiyatın 154.5575 kuruş, yükske kademede yer alanların tarifesinde ise kilovatsaat başı fiyat 231.0380 seviyesinde.

Son dakika haberlerinden , finans, emlak haberlerinden haberdar olmak için finans7.com 'u takipte kalın.

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç