'Yok Artık' Dedirten Bir Çıplaklık Olayı Daha! Pes Artık Dedirtti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Yok Artık' Dedirten Bir Çıplaklık Olayı Daha! Pes Artık Dedirtti

Sosyal medyada ortaya çıkan çıplak vatandaş videolarına bir yenisi daha eklendi.

Haberler 8 Haz 2022 18:33 0
'Yok Artık' Dedirten Bir Çıplaklık Olayı Daha! Pes Artık Dedirtti

Son zamanlarda bazı kişilerin kamuya açık yerlerde çırılçıplak vaziyette alışveriş, yürüyüş veya cinsel ilişki gibi etkinlikler yapması gündem oldu. Sosyal medyada ortaya çıkan çıplak vatandaş videolarına bir yenisi daha eklendi. Kahramanmaraş'ta bir adam, sokakta çırılçıplak vaziyette yürürken görüldü. 

Türkiye, Bebek sahilinde cinsel ilşkiye girenler, üstsüz vaziyette markete girenler, yarı çıplak vaziyette kız öğrencileri taciz eden görüntülerle çalkalınırken bir yenisi daha eklendi. Bugün bir çıplak vakası daha yaşandı. 

RAHATLIĞI VE ÇEVRESİNE KAYITSIZLIĞI DİKKAT ÇEKİYOR

Bugün akılalmaz görüntülerin adresi Kahramanmaraş'tan. İşlek bir cadde de çıplak bir vaziyette yürüyen adam çevredeki vatandaşların cep telefonlarının kameraları ile kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde çırılçıplak halde yürüyen adamın rahatlığı  ve çevresine kayıtsızlığı dikkat çekiyor.

"AMANIN, BU NEY!"

Kaydedilen görüntülerde çırılçıplak halde yürüyen adamın rahatlığı  ve çevresine kayıtsızlığı görülürken kayda alan kişilerin başlangıçta gülüştüğü, ardından ise "Amanın, bu ney! Elbistan'da" dediği duyuluyor.

SOSYAL MEDYA'DA GÜNDEM OLDU

Adamın tüm vücut çıplak olmasına rağmen yalnız ayaklarında çorap olması dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan bu olay tüm sosyal medyayı salladı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç