Yoga Kursunda Hipnoz Halindeyken Tecavüz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yoga Kursunda Hipnoz Halindeyken Tecavüz

İStanbul'da meydana gelen olayda bir kadın, gittiği yoga kursunda hocanın tecavüzüne uğradığını söyleyerek karakola başvurdu.

Yaşam 9 Mayıs 2022 08:50 0
Yoga Kursunda Hipnoz Halindeyken Tecavüz

Son dakika : İstanbul'da feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre Yogaya giden 36 yaşındaki Fatma N. isimli kadın, özel ders sırasında hocanın kendisini hipnoz ettiğini ve bu esnada eğitmen Erol S. isimli kişinin cinsel saldırısına uğradığını söyledi. Savcılığa giden kadın şikayetçi oldu.

İstanbul Sultangazi İlçesi'nde meydana gelen olayda bir okula öğretmen olarak çalışmakta olan 36 yaşındaki Fatma N isimli kadın bir yoga kursuna gitmek istedi. İnternet üzerinde araştırma yapan kadın, daha sonra gördüğü bir reklamda dikkatini çeken yoga kursuna başvurdu. Kursun Kağıthane'de bulunan merkezine giden kadın, burada kursa kayıt oldu. Daha sonra yogaya gitmeye başladı. 

Yogaya giden kadın, daha sonra eğitmenin kendisi ve grupta bulunan diğer öğrencilere cinselliğin önemli olduğuna dair sürekli beyanlarda bulunduğunu söyledi.

ÖNCE ELLE TACİZ SONRA TECAVÜZ

Geçen günlerde eğitmenden özel olarak yoga dersi almak istediğini söyleyen kadını hoca hipnoz etti. Kadın, iddiasında , hipnoz halinde yarı uykulu halde olduğu sırada öğretmenin kendisine cinsel saldırıda uğradığını söyledi. Eğitmenin önce kendisini elle taciz ettiğini söyleyen kadın, eğitmenin daha sonra kendisine tecavüz ettiğini söyledi. 

Kurstan çıkan kadın, yaşadığı şok sonrası hemen karakola gitti ve eğitmen hakkında şikayetçi oldu. 

Erol S. hakkında şikayetçi olan kadın ifadesinde, eğitmenin kendisine verdiği özel ders sırasında yarı uykulu iken önce kendisini taciz ettiğini söyledi. Daha sonra Erol S'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu karakolda anlatan kadın, eğitmenin sürekli olarak cinselliği övücü şekilde konuşmalar yaptığını, öğrencilerine bu yönde telkinler de verdiğini söyledi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/yasam/yoga-kursunda-tecavuze-ugradi-5983459

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç