YKS başvurusu yapamayanlar için iyi haber: Başvurular yeniden başlayacak işte geç başvuru tarihi 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

YKS başvurusu yapamayanlar için iyi haber: Başvurular yeniden başlayacak işte geç başvuru tarihi 2024

Son dakika haberi: YKS başvurusunu yapamayan adaylar için yeni başvuru tarihleri açıklandı. İşte başvuru bilgileri.

YKS 26 Şubat 2024 0
YKS başvurusu yapamayanlar için iyi haber: Başvurular yeniden başlayacak işte geç başvuru tarihi 2024

YKS başvurusu yapamayanlara iyi haber: Başvurular tekrar başlayacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvurusu 26 Şubat 2024 saat 23.59'da sona eriyor. Sınav başvurusunun sona ermesi ile birlikte başvurusunu yapamayan adaylar, yana yakıla ne yapacaklarını araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda YKS başvurusu yapamayanlara iyi haberi verdik.

BAŞVURU ÜCRETİ İÇİN SON GÜN 27 ŞUBAT

26 Şubat 2024 tarihi saat 23.59'a kadar başvurusunu yapan adaylar, başvuru ücretini en geç 27 Şubat saat 23.59'a kadar yatıracak. Başvuru ücretini yatırmayanların başvurusu kabul edilmeyecek. Başvuru ücreti aşağıdaki bankalara yatırılacak:

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Qnb Finansbank tüm şubeleri, ATM ve Mobil Bankacılık (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı; Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

BAŞVURUSUNU YAPAMAYANLARA İYİ HABER

YKS başvurusunu yapamayan adaylar için başvuru ekranı yeniden açılacak. 5-6-7 Mart 2024 tarihlerinde, YKS başvurusunu zamanında yapmayanlar için başvuru ekranı yeniden açılacak ve 3 günlüğüne başvurular alınacak. Buradaki tek fark, adaylar normal başvuru ücretinin 1,5 katı ücret ödeyecek.

Geç başvuru başladığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç