Yeni İndirim Geliyor: Tarım Kredi Marketlerde İndirimli Ürünler Fiyat Listesi Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni İndirim Geliyor: Tarım Kredi Marketlerde İndirimli Ürünler Fiyat Listesi Açıklandı

Tarım Kredi Marketlerdeki indirimlere ilgi gittikçe artarken yeni indirim hakkında açıklama yapıldı.

Yeni İndirim Geliyor: Tarım Kredi Marketlerde İndirimli Ürünler Fiyat Listesi Açıklandı

Sırada yeni indirim var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası indirimler Tarım Kredi Kooperatiflerinde dün başladı. Türkiye genelinde bulunan 1400'den fazla markette temel gıda ürünlerinde , temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimler büyük yoğunluğa neden olurken vatandaşlar, uygun fiyata ürünleri almak için uzun kuyruklara girdi. 

Sarı etiketli indirimli ürünlerde başlayan indirimler vatandaşların büyük ilgisini görürken yeni indirimlerin de yolda olduğuna yer verildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketllerinde vatandaşlar kasalarda ve kapıda uzun kuyrular oluştururken bazı vatandaşlar, indirime giren ürünlerin kalmayacağı , tükeneceği endişesindeydi. Ancak yapılan açıklamada depolarda stokların olduğu, raflarda eksilen ürünlerin depodan gelen ürünlerle desteklendiğine yer verildi. 

İndirimler derlendi ve eski ile yeni fiyatlara baktığımızda yüzde 30'lara varan indirimler yapıldığı görülüyor. İşte açıklanan indirimli ürünler ve fiyat listesi:

Bu listeye baktıımızda en ciddi indirimlerin kağıt havluda, ayçiçek yağında, fasulyede, unda ve beyaz peynirde yapıldığı görüldü. 

SIRADA YENİ İNDİRİM VAR

Sırada yeni indirimler var. Gelen son dakika açıklamasında et fiyatına yüzde 35'lik indirim geleceği bildirildi. Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek etler, Tarım Kredi marketlerde yeni açılacak kasap reyonlarında satışa sunulacak. Daha ucuza satılacak etler için vatandaşların bekleyişi devam ediyor.

ZİNCİR MARKETLER İNDİRİME HAZIRLANIYOR

Tarım Kredi marketlerdeki indirimlerin ardındna zincir marketler de fiyatlarında indirime gitmeye hazırlanıyor. Etiketlerde önümüzdeki günlerde önemli bir düşüş olacak. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Makarna 9 TL diyorsunuz. Serbest piyasa denen bir şey var A marka ürün 9 TL ilken B marka ürün 4.5 TL olabiliyor. Algı çizginiz bile bozuk sizin. Buyurun bir ara tarım kredi marketlerine bir girin kendi marka makarnasına bir bakın ya da üşenmezseniz şok marketin kendi makarnasının fiyatına bakın 9 TL miymiş acaba???
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Makarna 9tl onu geçin 5.40 falan değil market fiyatları ile pek arasında fark yok aslında marketlere hiç bir şekilde bu indirimler yansımaz toplumu aldatıyorlar hepsi bu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsallah olur bu indirimler vallahi eğer millet fırsatçılık yaparsa şikayet ederim hiç affetmem bu marketleri