Yeni evlenenlere 150 bin TL kredi hangi banka veriyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni evlenenlere 150 bin TL kredi hangi banka veriyor?

Evleneceklere faizsiz verilecek 150 bin TL'lik kredi hangi banka tarafından verilecek? Başvuru şartları nedir?

Bankalar 8 Haz 2023 16:48 1
Yeni evlenenlere 150 bin TL kredi hangi banka veriyor?

Yeni evlenenlere 150 bin TL kredi hangi banka veriyor?

Evlenecekler, evlilik hazırlığı yapanlar ve hazırlıklarında son aşamaya giren vatandaşlar, faizsiz evlilik kredisinin başvurusunun ne zaman başlayacağını, faizsiz 150 bin liralık evlilik kredisi başvurusunun nasıl hangi bankadan yapılacağını araştırmaya başladı. Peki faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan seçim sürecinde yaptığı açıklamada evleneceklere faizsiz verilecek kredi desteği ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin takipçisi olacağız. Biz bu 2 kelimenin uygulayıcısı olacağız. 1- istikrar, 2- güven. İstikrar ve güvenle Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasıyla, ailenin sapkın akımlara karşı korunmasına karşı her adımı atacağız"

Kredi Aile ve Gençlik Bankası tarafından verilecek. Banka henüz kurulmadı. Önümüzdeki günlerde teklif meclise gelecek ve bankanın kurulmasından sonra başvurular alınacak. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BİR BANKA EVLİLİK KREDİSİ VERİYOR

Halkbank evlilik kredisi vermeye devam ediyor. Halkbank tarafından verilen söz konusu kredi 3 ay geri ödemesiz şekilde vatandaşlara sunuluyor. Dileyen kredisini şimdi çekerek ödemelerine 3 ay sonra başlayabilecek. 50 bin ve 70 bin liralık evlilik kredisinin başvurusuna dair detaylar için TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
kolay gelsin 150 bin TL krediyi ne zaman alacağız