Evleneceklere 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL evlilik kredisi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evleneceklere 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL evlilik kredisi başvurusu başladı

Evlenecek gençlere 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu Halkbank'ta başladı. Başvuruya ilişkin detaylar ve kredi hesaplaması yazımızda.

Kredi 24 Mayıs 2023 20:34 4
Evleneceklere 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL evlilik kredisi başvurusu başladı

Halkbank'tan evleneceklere 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL: Başvuru başladı.

Halkbank resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada banka, evlenecek gençlere 3 ayı geri ödemesiz olmak üzere 70 bin liralık evlilik kredisi verileceğini bildirdi. Banka resmi sayfasından konu ile ilgili yayınlanan son dakika açıklamasında "Evliliğe hazırlık sürecinde bulunan müşterilerimizin; mobilya, ev tekstili, düğün, balayı gibi masraflarını karşılayabilmelerine yönelik cazip faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle oluşturulan kredi ürünümüzdür" ifadeleri ile söz konusu kredinin tanımı yapıldı.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ ALINABİLECEK

Söz konusu evlilik kredisini çekmek isteyen vatandaşlara geri ödemelerde 3 alternatif sunuluyor. Vatandaşlar dilerse aylık eşit taksit tutarla ödeme yaparken isterse serbest ödeme de yapabilecek. 3 ay ertelemeli şekilde de kredi çekilebilecek. Kredi seçenekleri şu şekilde:

  • Aylık eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli,
  • 3 aya kadar ödemesiz olarak yapabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TEK ŞART

Başvuru yapmak isteyenlerin yapacağı tek şart, belediyeden nikah tarihi alınması. Banka yaptığı açıklamada, "Evlilik kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerin belediyeden alınan nikâh tarihli belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. Kredi başvuru işlemleri sadece Şubelerimiz aracılığıyla yapılabilmektedir" ifadelerini kullandı.

Belediyeden nikah tarihi alanlar, bunu gösteren belge ile birlikte bankaya başvuru yapabilecek.

GERİ ÖDEME NASIL OLACAK?

Kredide üst limit 70 bin lira olarak açıklandı. 50 bin lira çekecekler 36 ay vadede ayda 1997 TL'lik ödeme yapacak. 70 bin lira çekecek vatandaşlar ise 24 ay vadede ayda 3801 TL ödeme yapacak. İşte geri ödeme detayları:

Söz konusu krediye başvuru yapmak isteyenlerin nikah günü ile başvurusunu bankaya yapması gerekmektedir.

FAİZSİZ 150 BİN TL EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU BAŞLIYOR

Ak Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan 150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisi için başvurular kısa süre içinde başlayacak. Meclis toplanıp Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasına karar verdikten sonra başvurular alınmaya başlanacak. Evlilik kredisi başvurusu başladığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Niye sikmdiye kadar yapmadılar vardır bundada bir numara 😱😱😱😱
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Her iki tarafta 3 sene boyunca ödeyecek Hayat müşterek ama yinede en iyisi evlenmemek evlilikler zaten çok rezil vaziyette
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yeni nikah kıyanlarada yardım geçerlimi
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Gerçek habermi yalan habermi