Yeni Doğan Çocuğa İsim Bulan Kadının Kazandığı Para Dudak Uçuklattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Doğan Çocuğa İsim Bulan Kadının Kazandığı Para Dudak Uçuklattı

Amerika'da çalışan bir kadın, yeni doğan çocuklara isim bularak büyük paralar kazanıyor.

Dünya 14 Nisan 2022 13:27 0
Yeni Doğan Çocuğa İsim Bulan Kadının Kazandığı Para Dudak Uçuklattı

Böyle iş mi olur dedirten işten 450 bin lira para kazanıyor.


Çağ değiştikçe yeni iş kolları çıkmaya devam ediyor. Öyle ki bazı meslekler, bu meslekten de para kazanılır mı? Kim böyle bir iş için para verir ki ? sorularının sorulmasına neden oluyor. Ancak son zamanlarda çıkan bu yeni mesleklere rağbet oldukça fazla. Son olarak bir haber Amerika'dan geldi. Gelen bilgilere göre 33 yaşındaki Taylor isimli bir kadın, yeni doğan bebeklere isim buluyor ve bulduğu isimler karşılığında para alıyor.


SIRA DIŞI İŞ DİKKAT ÇEKTİ

Yeni doğan çocuklara isim bulma işi dünya basınında dikkatleri çekti. Konu ile ilgili konuşan 33 yaşındaki Taylor A.Humphrey isimloi kadın, bir şirket kurdu ve yeni doğan bebeklere 1500 dolar karşılığında güzel isimler buluyor. Söz konusu tarifenin 1500 dolardan başladığını söyleyen Humphrey, isimlerin güzelliğine göre tarifenin 30 bin dolar seviyesine kadar çıktığını da söyledi.


Bu iş için New York'ta bir şirket kuran kadın , yeni doğan çocuklara isim bulan butik bir şirketin sahibi.


EN SON İŞİNDEN 10 BİN DOLAR KAZANDI

Gazetecilere açıklamada bulunan Humphrey, son olarak kendisine gelen işten , bir isim bulduğu için 10 bin dolar para kazandığını söyledi. New Yorker adlı dergiye bir röportaj veren kadın, yaptığı iş ile ilgili, “En popüler bebek isimlerine bakarsanız, kültürel değerlerimizin ve beklentilerimizin açık bir işareti” ifadelerini kullandı.


NASIL İSİM BULUYOR?

Humphrey, kendilerine gelen çiftlerin çocuklarına isim bulmak için onların soylarını araştırdıklarını ve en ideal ismi bulmak için oldukça fazla çaba sarf ettiğini söyledi.


GEÇEN SENE 100'DEN FAZLA KİŞİ GELDİ

Kadın yaptığı açıklamada, geçen sene 100'den fazla ailenin kendisine geldiğini ve bu çocuklara isim bulmak için danışmanlık yaptığını söyledi. İsim için kökenlere de baktığını ifade eden kadın, ilham almak için film jeneriğinden sokak tabelalarına kadar birçok şey üzerinde tarama yaptığını söyledi. Bunun yanı sıra Sosyal Güvenlik veritabanının da kullanıldığı ve en popüler isimlerin de takip edildiğini söyledi. Öte yandan Taylor, son dönemdeki olumsuzlukları takip ettiğini, onları çağrıştıran isimleri elediklerini söyledi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç