Yaz Gelmiyor: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yaz Gelmiyor: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor

MEteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve birçok şehre şiddetli yağmur geleceği duyuruldu. İşte hava durumu.

Yerel Haberler 12 Mayıs 2022 14:35 0
Yaz Gelmiyor: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor

Meteoroloji açıklaıd: Yaz gelmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve ülke genelinde hafta sonunun sert yağışlı geçeceğine , hava sıcaklıkların düşeceğine yer verildi. 

BU SENE BİR TÜRLÜ YAZ GELMEDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda birçok şehirde yeniden şiddetli yağışların etkili olacağı görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda MEteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahmin raporuna ve önümüzdeki 5 günde ülke genelinde hava durumunun ne olduğu konusuna değindik.

Vatandaşlar ise , yeniden gelecek yağışlı havalara karşı şaşkın durumda. Bu sene hala yazın gelmediğini, kısa kollu ile mi, uzun kollu ile mi yoksa mont ile mi dışarı çıkacaklarının artık netleşmesini istiyor :)

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

MGM tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde bugün beklenen hava durumu için : "Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Malatya dışında Doğu Anadolu bölge geneli, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Mersin'in kuzeyi, Kayseri, Nevşehir ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor." denildi.

YAĞIŞLAR YENİDEN GELİYOR: YİNE ŞİDDETLİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında ülke genelinde birçok şehirde kuvvetli yağışların geleceğine yer verildi. 

Yayımlanan 13 Mayıs hava durumuna baktığımızda bir iki il dışında ülke genelinde parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı görüldü. 

 

14 Mayıs 2022 tarih hava durumuna baktığımızda ise Ege'nin iç kesimlerinde, Akdeniz'in kuzey batı kesimlerinde ve İç Anadolu'nun Güney batı kesimlerinde yağışların etkili olacağı görüldü. 

Ülke genelinde şiddetli yağışların görüleceği gün 15 Mayıs 2022 Pazar günü olarak açıklandı. Açıklanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda ülke genelinde sadece Ege'de ve Marmara 'nın bazı yerlerinde yağmur olmadığı görüldü. Diğer illerimizde kuvvetli yağışlar bekleniyor. 

 

Pazartesi günü ise yağışlar yine birçok şehirde etkisini sürdürmeye devam edecek. İşte hava durumu:

17 Mayıs Salı günü ise yağışlar ülkemizi terk edecek ve sıcaklıklar yeniden yükselişe geçecek. İşte hava durumu:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç