Vicdansızlığın Bu Kadarı: Düzce'de Deprem Sonrası Boş Kalan Evlere Hırsız Girdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vicdansızlığın Bu Kadarı: Düzce'de Deprem Sonrası Boş Kalan Evlere Hırsız Girdi

Son dakika haberi Düzce'den geldi. Gelen bilgilere göre boş kalan evlere hırsızların girdiği belirtildi.

Yerel Haberler 23 Kasım 2022 09:03 2
Vicdansızlığın Bu Kadarı: Düzce'de Deprem Sonrası Boş Kalan Evlere Hırsız Girdi

Yok artık bu kadar da olunmaz: Deprem sonrası boş kalan evlere hırsızlar girdi.

Düzce'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre gece sabaha doğru saatlerde meydana gelen büyük deprem büyük panik yarattı. 5.9'luk depremden sonra vatandaşlar sokaklara çıktı ve sabaha kadar sokakta sabahladı. 

Sokakta ateş yakan ve evlerine girmeyen vatandaşlar, devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar saatler sabahı gösterdiğinde evlerine girmeye başladı. Bakanlık yaptığı son açıklamada vatandaşların hasarlı binalara girmemesi gerektiğini söyledi. 

Bakan Soylu yapıtğı açıklamada, "4,4'ün üzerinde en son zannediyorum 6.50'de bir 4,3 daha geldi ve bu seviyelerde artçı sarsıntılar da 4'ün üzerinde artçı sarsıntı olabilir. Onun için mümkün olduğunca az hasarlı, hasarlı veya orta hasarlı binalarda durmamak lazım." ifadelerini kullandı.

EVLERE HIRSIZLAR GİRDİ

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre deprem sonrası boşalan bazı evlere hırsızlar girdiği öğrenildi. Bu durum, 99 depreminde yağmacıları hatırlattı ve soysal medya üzerinde büyük tepkilere neden oldu.

OLAYLAR SONRASI EMNİYET'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Düzce'de saat 04.08’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası ekiplerimizle sahadayız. Depremden kaynaklı saha taramalarını yapıyoruz. Yaşanması muhtemel asayiş olaylarına karşı da gerekli tüm güvenlik tedbirlerimizi aldık" denildi.

İşte deprem anı görüntüleri:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hırsızlara saglam bi ceza gelse bak bakalım kıpıldıyorlar mı wer saglam ceza ondan sonra görelim g.tlerini
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah işte böyle şallar kulum kendinize gelin evsahipler evleri 6 bin 10 ediyorlar ya aslında rabbim onları evsiz bırakır insallah