Uzman İsim Altının 3.500 TL Olacağı Tarihi Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Uzman İsim Altının 3.500 TL Olacağı Tarihi Açıkladı!

Altınla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor! Son olarak kuyumcu esnafı Orhan Öngözcü, altının 3.500 TL olacağı tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 20 Nisan 2024 0
Uzman İsim Altının 3.500 TL Olacağı Tarihi Açıkladı!

Altın piyasasında gün haftalarca yaşanan fiyat hareketleri yatırımcıların kafasında karışıklığa neden oluyor. Altın fiyatlarının doygunluğa ulaştığından endişe eden bazı yatırımcılar satış yapma konusunda kararsız kalıyorlar. Bazı yatırımcılar ise fiyatların daha da yükselmesini bekliyorlar. Bu kararsızlıklar yaşanırken altın fiyatları rekordan rekora koşmaya devam ediyor.

Ons altın 2.400 dolar seviyesinin sınırına dayanırken gram altın da bundan pozitif olarak etkileniyor. Gram altın 2.500 TL’yi aşarken kuyumcularda satış fiyatı 2.620 TL’ye kadar yükseldi. Bazı kuyumcularda 2.750 TL’ye kadar fiyatlar görülse de altında pozisyon şu anda tamamen pozitif olarak görülüyor. Bundan sonrasının yatırım tüyoları ise kuyumcu esnaflarından geldi.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

SAKİN KALAN KAZANIR

Altın yatırımcısının sakin kalması gerektiğinin altını çizen kuyumcu esnafı Orhan Öngözcü, “Altın yatırımcısı bu piyasa koşullarında bu pozisyonu 3 yıldır bekliyor. Bu hızlı yükseliş bu 3 yıllık sürecin neticesidir. Altın prangalarından kurtuldukça fiyat artıyor. Buna savaş riskleri de eklenince altın fiyatlarını durdurmak mümkün olmuyor. Bu süreçte altın yatırımcısının sakin kalması gerekiyor. Panik ile hareket edenler kaybeder. Altın uzun vadeli yatırımdır. Beklemeyi tercih edenler çok daha yüksek kazançlar elde edecekler.” dedi.

FİYAT DÜŞEBİLİR

Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Orhan Öngözcü, “Altın için fiyat düşüşüne neden olacak bir gelişme yaşanmasını beklemiyoruz. Şu anda her açıdan altın destek alıyor. Biri olmazsa diğer altın için itici güç oluyor. Bu süreçte elbette kar satışları ile beraber gelen fiyat gerilemeleri görebiliriz. Bu fiyat düşüşlerinde sakin kalmak gerekiyor. Bunlar kalıcı olmayan düşüşler olacak ve yeni bir yükseliş için altın güç alır bu düşüşlerden.” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 25 Ekim  2023 - Sözcü

GRAM ALTIN FİYAT TAHMİNİ

Gram altın fiyatı için tahminini açıklayan Orhan Özgözcü, “Altın yatırımcısının kazançlı çıktığı ve çıkacağı bir yıl yaşıyoruz. Şu anda fiziki piyasada 2.620 TL fiyatını gördük. Gram alın için konuşuyorum Bu fiyatlar burada durmayacak ve rekor üstüne rekor kırılacak. Gram altında 3.500 TL seviyesini Ekim -Kasım ayları gibi göreceğimizi tahmin ediyoruz. Planlamalarımızı bu fiyat üzerine yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç