Ucuza Uçak Bileti Almak İsteyenler: THY'nin Büyük Kampanyası Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ucuza Uçak Bileti Almak İsteyenler: THY'nin Büyük Kampanyası Başladı

Son dakika haberi: Ucuza uçak bileti almak isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklamasında 299 TL'den başlayan yurt içi kampanyasının başladığına yer verildi.

Finans Magazin 4 Ekim 2022 09:30 2
Ucuza Uçak Bileti Almak İsteyenler: THY'nin Büyük Kampanyası Başladı

Ucuza uçak bileti almak isteyenlere müjde: Büyük kampanya başladı.

İndirimli fiyatlara uçak bileti almak isteyenleri sevindiren son dakika açıklaması geldi ve kampanya başladı. Yapılan açıklamada THY'den bugün ve yarın belirli tarihler arasında bilet alacaklara ucuza bilet satılacağına yer verildi. 

"Uçak bileti kampanyalarının sunduğu fırsatları keşfedin" başlığı ile yayınlanan uçak bileti kampanyasında, "Keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel rotalara ve sevdiklerinize, en avantajlı şekilde ulaşmanız için eşsiz uçuş deneyimlerine davetlisiniz. Uçak bileti kampanyalarımızı takip ederek seyahatiniz esnasında Türk Hava Yolları olarak sunduğumuz gurme lezzetleri tadabilir, konforlu koltuklarımız ve farklı ihtiyaçlarınıza cevap veren seyahat kitimiz sayesinde uçuşun en keyifli halini deneyimleyebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

"Birbirinden güzel yurt içi rotalar özel fiyatlarla sizi bekliyor!" denilen açıklamada, "Türkiye’nin en güzel rotalarına avantajlı bir şekilde seyahat etmek istiyorsanız uçak biletinizi 299.99 TRY’den başlayan fiyatlarla 4-5 Ekim’de alın." ifadeleri kullanıldı.

KAMPANYA DETAYLARI

4 ve 5 Ekim tarihlerinde alınacak uçak biletleri için Twitter'da açıklama yapan THY, "Türkiye Bir Başka Güzel! 4-5 Ekim 2022 tarihlerinde tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatından yararlanın, 6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasında 299,99 TL’den başlayan fiyatlar ve Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçun." ifadelerini kullandı.

İndirimli bilet almak isteyenlerin 4-5 Ekim tarihleri arasında biletini alması gerekmektedir. Biletlerin tarihleri ise 6 Şubat ile 9 Nisan arasında olacak.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hazirana kadar süre olsa keşke
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bilet