Ücretli WhatsApp Dönemi Başlıyor: İşte Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ücretli WhatsApp Dönemi Başlıyor: İşte Fiyatı

Son dakika haberi: Ücretli WhatsApp'ın geleceği tarih ve ne kadar olacağı belli oldu.

Bilim ve Teknoloji 13 Mayıs 2022 13:02 11
Ücretli WhatsApp Dönemi Başlıyor: İşte Fiyatı

Son dakika haberi: Whatsapp ayda 1 dolar oluyor.

WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada META, WhatsApp üzeirnden para kazanmak için yeni bir sisteme gidiyor. Geçen günlerde açıklanan yeni sistemde WhatsApp'ın işletme hesapları için ücretli olarak kullanılacağına yer verildi. İşletme hesaplarının yanı sıra diğer hesaplar için de bu kullanılabilecek. 

2.4 milyardan fazla kullanıcısı ile dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve arama platformu olan WhatsApp, tüm kullanıcılarını kaçırma gibi bir duruma girmedi. Ücretli olarak açıklanacağı sistem sadece işletme hesapları için geçerli olacak. Diğer kişisel hesaplar da bundan faydalanabilecek. 

Gelen son dakika bilgilerine göre 14 Mayıs 2022 tarihinden sonra WhatsApp kullanıcılarına artık ücretli abonelik seçeneği sunulacak. Söz konusu seçenek zorunlu halde olmayacak. Ancak ücretli WhatsApp kullananlara bazı avantajlar verilecek ve bu kişiler bazı ayrıcalıklara sahip olacak. 

Söz konusu yeni sistemin detayları ise bugün açıklandı. Cumartesi gününden sonra geçerli olacak, aktif hale getirilecek yeni sistem ile birlikte WhatsApp'ın ayda 1 dolara kullanılacağı, yıllık şekilde aboneli yapmak isteyenlere yıllık abonelik fırsatı da kampanya şeklinde verileceği öğrenildi.

Gelen bilgilere göre ücretli şekilde kullanılacak WhatsApp için uygulama , aynı anda farklı telefonlarda kullanılabilecek. Bu , işletme hesapları , işyeri için WhatsApp kullananlara büyük kolaylık sağlayacak. 

Bunun yanı sıra bazı yeni özelliklerin de ücretli WhatsApp'a getirileceği belirtilirken , bu özellikler hakkında bilgi verilmedi. 

Sizce 1 dolara WhatsApp aboneliği alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Telegram ve bip patlama Yaşar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sekter lan 😄
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Herkes telegrama geçer
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kocasının telefonunu karıştırmak mesajları kontrol etmek isteyenler için güzel sistem:))). Hayırlısı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşletmeler için geçerli anladığım kadarıyla