Trabzon'da Heyelan Felaketi: 2'si Kadın 4 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzon'da Heyelan Felaketi: 2'si Kadın 4 Ölü

Trabzon'un Tonya İlçesi'nde meydana gelen olayda heyelan sonucu düşen kayalar kamyoneti ezdi. Kamyonette bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

3.Sayfa 26 Mart 2022 20:13 0
Trabzon'da Heyelan Felaketi: 2'si Kadın 4 Ölü

Tonya'dan gelen son dakika bilgilerine göre heyelan oldu ve kopan kayanın üzerine düştüğü kamyonette bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.


Trabzon'un Tonya İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Vakfıkebir ile Tonya arasında bulunan karayolunca feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre Karaağaçlı Mahalllesi'nde bulunan Saatli mevkiinde heyelan oldu. Vakfıkebir yönünden Tonya'ya doğru gitmekte olan ve sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen bir kamyonetin üzerine kaya düştü. Araç yolda ilerlerken meydana gelen heyelan sonucu yamaç bölgesinden kopan kayaların yuvarlanıp kamyonetin üzerine düşmesi sonucu feci olay meydana geldi.


Heyelan sonucu yol tamamen kayalarla kapanırken çevredeki vatandaşlar hemen durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri ile AFAD ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen ekipler hemen çalışmalara başladı. Çalışmalar sonucu kamyona ulaşıldı ve kamyonette bulunan 2'si kadın olmak üzere toplamda 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede çalışmalar devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç