TOKİ'den 26 İlde Muhtelif Arsa Satış Duyurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ'den 26 İlde Muhtelif Arsa Satış Duyurusu

TOKİ'den 26 ilde arsa satış duyurusu geldi. Peki TOKİ'den arsa satın almak isteyen vatandaşlar arsa satış ihalesi için nasıl ve nereden başvuru yapabilir? İşte detaylar...

TOKİ Başvuru 27 Eylül 2022 11:33 0
TOKİ'den 26 İlde Muhtelif Arsa Satış Duyurusu

Hayallerindeki ev ya da farklı projeler için arsa satın almak isteyen vatandaşların heyecanla beklediği ihale duyurusu TOKİ'den geldi.

TOKİ HANGİ ŞEHİRLERDE İHALEYLE SATIŞ YAPACAK

Çanakkale, Eskişehir, Van, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir , Elazığ, Gaziantep, Tekirdağ, Uşak, Kayseri, Konya, Adana, İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa, Antalya, Muğla, Aydın, İzmir, Kırıkkale, Manisa, Mersin, Niğde illeri için gerçekleştirilecek ve toplamda 365 adet muhtelif arsa olarak açıklanan TOKİ arsa satış işlemleri için ihale tarihleri netleşti. 

TOKİ İHALEYLE ARSA SATIŞI İHALE TARİHİ BEELLİ OLDU

TOKİ duyurusunda ihalenin 12 Ekim 2022 tarihinde saat 10.30'da yapılacağı belirtildi.  Duyuruda arsalar için %25 peşinat, 36 ay vade, %25 peşinat 48 ay vade, %25 peşinat 60 ay vade imkanlarının olduğu belirtildi. 

TOKİ ARSA SATIŞI İHALESİNDE VADELİ SATIŞTA ÜFE ORANI EN FAZLA %12.5 OLARAK BELİRLENDİ

TOKİ'nin Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir , Elazığ, Gaziantep, Tekirdağ, Uşak, Kayseri, Konya, Adana, İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa, Antalya, Muğla, Aydın, İzmir, Kırıkkale, Manisa, Mersin, Niğde illeri için gerçekleştireceği arsa satış işlemlerinde vadeli satışlarda ÜFE oranı altı aylık dönem için en fazla %12.5 oranında belirlendi.  

ARSA SATIŞLARI KDV'DEN MUAF TUTULACAK

Arsa satışları KDV'den muaf tutulacak. Salon katılım bilgileri ve internet üzerinden katılıma dair tüm detaylara TOKİ'nin resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor. Arsa satın almak isteyen vatandaşlar emlakmuzayede.com.tr adresi ve toki.gov.tr adresinden daha fazla ilan ve detaya ulaşabilirler.

Arsa satın almak, uygun fiyatla ev satın almak isteyen vatandaşlar son dakika haberlerini finans7.com adresinden takip ediyor. Yeni haberlere anında erişim sağlamak için instagram üzerinden de bizleri takip edebilirsiniz.

Son dakika haberlerine erişim sağlayabileceğiniz sayfa için https://www.instagram.com/kamu.haberleri1/

Finans7.com - ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç