TOKİ'de İndirim Müjdesi: Erdoğan Açıklayacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ'de İndirim Müjdesi: Erdoğan Açıklayacak

Son dakika haberi: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'de indirim açıklaması yaptı.

TOKİ Başvuru 21 Eylül 2022 12:09 5
TOKİ'de İndirim Müjdesi: Erdoğan Açıklayacak

Son dakika haberi: Erdoğan yarın TOKİ müjdesini açıklayacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı MuraT Kurum yapıtğı son dakika açıklamasında, “Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimizin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalışıyoruz. ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası!” dedi. Bakan Kurum, ayrıca daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjde vererek, “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakkan açıklamasının devamında, “Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimizin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalışıyoruz. ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası! Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz.”

Kadın erkek diğer TOKİ'ye başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için Facebook Grubumuza TIKLA KATIL

YARIN AÇIKLANACAK

TOKİ taksitleri devam eden vatandaşlara seslenen Bakan Kurum, “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak.

AÇIKLAMA GELİNCE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
tokide erken borc kapama yapilmayacakmi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Dar gelirliye yapilıyo ve erken ödenmesi yapilirsa, diye düşünülüyo öylemi..? Milletin parası olsa zaten alır piyasadaki satılık evlerden, hiç bir cazibesi yok ..
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
şuan ki konutlarda da indirim ve kampanya yapmaları lazım çünkü asgari ücret almayanlar için şimdi şartlar zor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ödemeyi de enflasyon oranında değilde sabit yapsanız daha makbule geçer
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
toki indirimi gelene kadar kiralara el atılmalı.