Teknik Yapı Teknik Yapılar halka arz oluyor TEKYP
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Teknik Yapı Teknik Yapılar halka arz oluyor TEKYP

Son dakika haberi: Teknik Yapı Teknik Yapılar halka arz başvurusu yaptı. İşte SPK'ya yapılan başvurudan gelen ilk bilgiler.

Halka Arz 18 Şubat 2024 0
Teknik Yapı Teknik Yapılar halka arz oluyor TEKYP

Son dakika: Teknik Yapı Teknik Yapılar halka arz oluyor.

Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş'den bir son dakika açıklaması geldi. Gelen son dakika açıklamasında söz konusu şirketin halka arz için başvuru yaptığı öğrenildi. SPK'ya sunulan taslak izahnameye baktığımızda 45 milyon 500 binlik sermaye artırımı ve 10 milyon lotluk ortak pay satışı olmak üzere toplamda 51 milyon 500 binlik halka arz olacağı bildirildi.

Bireysele eşit şekilde yapılacak halka arzda halka açıklık oranının yüzde 30.03 seviyesinde olacağı bildirildi.

Söz konusu şirketin halka arz konsorsiyum lideri Tera Yatırım olacak. Fon kullanılacak alanlar şu şekilde:

MEvcut devam eden ve yeni yapılacak projelerin finansmanına yüzde 40,

Kredi borçlarının ödenmesine yüzde 40,

İşletme sermayesi olarak yüzde 20 kullanılacak.

1 LOT FİYATI NE KADAR?

1 lot hisse fiyatı henüz belli değil. SPK'nın onay vermesinden sonra TEKYP kodu ile borsada işlem görecek hissenin fiyatı belli olacak.

SPK'YA BAŞVURU GELDİ

Sermaye Piyasası Kurulu'na halka arz için başvuru yapıldı. Başvuru yapılmasından sonra SPK değerlendirme yapacak ve halka arz bu şekilde gerçekleşecek.

NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Halka arzın SPK tarafından onaylanmasından sonra talep toplama alınacak. 2024 yılının ortalarında halka arzın onaylanması ve talep toplamanın başlaması bekleniyor. Talep toplama işlemi başladığında haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç