Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 Personel Alımı Kadro Dağılımı ve İlan Başvuru Tarihi Açıklandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 Personel Alımı Kadro Dağılımı ve İlan Başvuru Tarihi Açıklandı 2022

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. 1800 personel alımı ilanı yazımızda.

Kamu 1 Haz 2022 01:06 11
Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 Personel Alımı Kadro Dağılımı ve İlan Başvuru Tarihi Açıklandı 2022

Son dakika haberi: Tarım Bakanlığı 1800 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin resmi Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve 1800 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

bakanlık tarafından yayımlanan resmi açıklamada, "Bakanlığımız taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere toplam 1.800 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır." ifadelerine yer verildi ve kadro dağılımı kamuoyuna duyuruldu.

Bakanlık Twitter adresi üzerinden yayımlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Açıklamaya baktığımızda Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mü-hendisi, Orman Mühendisi, Su Ürünleri Mühendisi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi, Harita Mühendisi, Avukat, Laborant, Kimyager, Biyolog, Veteriner Sağlık Teknikeri, Ziraat Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Büro Personeli, Orman Muhafaza Memuru ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi.

MÜLAKATSIZ OLACAK

Söz konusu kadrolar için KPSS tercih kılavuzu yayımlanacak ve atamalar ÖSYM aracılığıyla mülakatsız KPSS puan sıralamasına göre yapılacak. Adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. Kadrolar için özel şartlar ve diğer bilgiler , 2 Haziran günü kamuoyuna açıklanacak. Açıklama geldiğinde finans7.com'da olacak.

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular internet üzerinden başlayacak. 2 Haziran'da başvurular başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
23 laborant hepsi meslek lisesi.biz universite boşa okuduk galiba.5 ini universite mezunu yapsaydınız daha adaletli olmaz mıydı.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hayirli olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşçi alımıda olacak mı ?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz adanaya mülakata yordunuz niye orda puan ile almadinz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Veteriner hekim annesiyimmm duyun sessiz cigliklarimi veteriner atama 392 cok az 20 000bin veteriner atama392 bu genclerin umudunu kirmayin gorun genclerimiz neler basaracagini ellerinden bir devvet olarak tutun genclerin hayallerini yikmayin oglumda icinde umutlu gelecege bakiyor ben anneyim yuregim aciyor