TARİH BELLİ OLDU: Gençlik Spor Bakanlığı GSB 1017 Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Kura Çekimi Tarihi ve Nihai Liste İŞKUR 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TARİH BELLİ OLDU: Gençlik Spor Bakanlığı GSB 1017 Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Kura Çekimi Tarihi ve Nihai Liste İŞKUR 2022

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 1017 işçi alımı kura tarihine yer verildi.

İş İlanları 13 Ağu 2022 10:23 2
TARİH BELLİ OLDU: Gençlik Spor Bakanlığı GSB 1017 Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Kura Çekimi Tarihi ve Nihai Liste İŞKUR 2022

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları kura çekimi tarihi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı sürekli işçi alımı başvurusu sona erdi. Başvurunun sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarih , kura çekiminin yapılacağı tarih araştırılmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının sonuç ve kura süreci hakkında detaylara yer verdik.

1017 İŞÇİ ALINACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine birçok şehirde istihdam etmek üzere sürekli işçi alımı yapılacak. 1017 temizlik işçisi kadrosuna yapılacak personel alımında başvurular 8 ile 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet adresi üzerinden , esube kısmından yayımlanan personel alımında başvurular dün sona erdi ve sonuç açıklama süreci için geri sayım başladı.

GSB bünyesine, farklı illere yapılacak işçi alımında adaylar GSB il ilçe müdürlüklerinde ve KYK yurtlarında istihdam edilecek. 

SÖZLÜ MÜLAKAT OLACAK

GSB işçi alımında kurada, her il için alınacak sayının 4 katı kadar aday belirlenecek. Daha sonra bu adaylar sözlü mülakata alınacak. Sözlü sınav içeriği şu şekilde:

  • Görevin gerektirdiği mesleki bilgi ve beceri, (40 puan)
  • Genel kültür, (40 puan)
  • Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, (10 puan)
  • Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu, (10 puan)

Peki siz hangi şehre başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KURA ÇEKİMİ TARİHİ

İŞKUR tarafından yapılan son dakika açıklamasında kura çekiminin 31 Ağustos 2022 tarihinde yapılacağına yer verildi. Kura yer ve tarihi ile saati şu şekilde duyuruldu:

Kura Yeri    :    Kura çekim yeri daha sonra www.gsb.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.

Kura Tarihi    :    31.08.2022

Kura Saat Dilimi    :    Gün Boyunca (09:00 - 18:00)

Konu ile ilgili yapılan açıklamada isteyen adayların kura çekimini izleyebileceğine yer verildi. Kura çekimi canlı yayını başladığında bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

NİHAİ LİSTE

İŞKUR üzerinden nihai listeler önümüzdeki hafta açıklanacak. Nihai listeler açıklandığında haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Her yerde torpil var neyapalim başbakan birde diyor ossi beğeniyorlar iş verdi de mege medikal
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Amasya'dan başvuru yaptım Bu GSB ikinci kez inşallah çıkar 🤲🤲