Tablet, Bilgisayar ve Cep Telefonu Alacaklara Uygun Faizli Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tablet, Bilgisayar ve Cep Telefonu Alacaklara Uygun Faizli Kredi

Tablet , telefon ve bilgisayar almak isteyenlere uygun faizli kredi verileceği açıklandı.

Kredi 18 Mayıs 2022 18:43 0
Tablet, Bilgisayar ve Cep Telefonu Alacaklara Uygun Faizli Kredi

Son dakika : TEB, tablet ve bilgisayar ile cep telefonu almak isteyenlere kredi vereceğini açıkladı.

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan , açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünerek yüz binlerce müşteriye ulaşan TEB, gençlere kredi vereceğini açıkladı. Tablet, telefon ve bilgisayar almak isteyenlere verilen kredi için açıklama TEB resmi internet adresi üzerinden yayımlanacak.

TEB resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada eğitim , yol, giyim ve seyahat gibi konularda vatandaşlara kredi desteği sağlanacağını, kredi faizlerinin düşürüldüğüne yer verildi. 

KREDİ DETAYLARI

TEB tarafından yapılan açıklamada kredinin detayları şu şekilde verildi:

  • İhtiyaç kredisi, eğitim, tatil, yol, giyim, seyahat gibi bireysel harcamalarınız veya hizmet alımlarınız için gerekli nakit ihtiyaçlarınızı karşılayarak geri ödemelerinizi uzun vadede yapabileceğiniz bir finansman aracıdır.
  • Bu sayede ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmadan, bütçenize uygun taksitlerle ödeme planınızı oluşturarak dilediğiniz harcamayı yapabilmiş olursunuz.
  • TEB İhtiyaç Kredinizi, 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir, geri ödemelerinizi bütçenize uygun taksitlerle gerçekleştirebilirsiniz.
  • İhtiyaç kredilerinde yasal vade sınırı 50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.000 TL üzeri 24 ay olup; cep telefonu alımlarında yasal vade 3.500 TL'ye kadar 12 ay, 3.500 TL üzerinde 3 ay, tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay ile sınırlıdır.

GERİ ÖDEME NE KADAR?

Söz konusu kredinin geri ödeme detayları ise şu şekilde:

3500 TL kredi çekecek kişi ayda 343 liralık geri ödeme yapacak.1 yılın sonunda 3 bin 500 lira kredi çeken bu kişi, bankaya toplamda 4 bin 123 liralık ödeme yapmış olacak.

Aynı krediyi 6 ay vade ile çeken bir kişi ise ayda 637,89 ödeme yapar ve bankaya toplamda 3 bin 827 lira ödeme yapmış olur.

Telefon almak için belki 3 bin 500 lira yeterli bir rakam olabilir ancak bilgisayar almak isteyenler bu rakamı daha da yukarı çekmek zorunda. En düşük 5 yada 6 bin lira seviyesinde çekilecek kredi ile normalin altında bir bilgisayar alınabilir.

5 bin lira çeken bir kişi için bilgisayar alımında 3 ay vade verilir. 3 ay vadede bu kişi bankaya her ay bin 754 lira taksit ödemesi yapar ve bankaya toplamda 5 bin 263 lira ödeme yapmış olur. 

Daha iyi bir bilgisayar alayım derseniz de en azından 8-9 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekmektedir. 9 bin lira kredi için en fazla 3 ay vade verilir. Aylık 3 bin 158 lira taksit ödemesi yapar ve 3 ayın sonunda bankaya toplamda 9 bin 475 lira ödeme yapmış olur.

Bunun için size en yakın TEB anlaşmalı teknoloji mağazasına başvurabilirsiniz. Bankaya da müracaat ederek tablet telefon alabilirsiniz.Peki sizce bu taksitler uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç