Süper Lig'de 8 Takım Trabzonspor'un Şampiyonluğunu Kutlamadı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Süper Lig'de 8 Takım Trabzonspor'un Şampiyonluğunu Kutlamadı

Son dakika haberi: Süper Lig'de 8 takım Trabzonspor'a tepki gösterdi ve şampiyonluğunu kutlamadı.

Spor 7 Mayıs 2022 17:23 0
Süper Lig'de 8 Takım Trabzonspor'un Şampiyonluğunu Kutlamadı

Süper Lig'de Trabzonspor geçen hafta oynanan Antalyaspor karşılaşmasında aldığı 1 puan ile şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'a art arda tebrikler geldi. Ancak tepkiler de geldi. Şimdiye kadar 18 Süper Lig takımından 8 takım Trabzonspor'u şampiyonluğu için tebrik etmedi.

Süpre Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Yıllar sonra gelen bu şampiyonluk sonrası zafer sarhoşluğu devam ederken birçok kulüp Trabzonspor'u şampiyonluğundan dolayı kutladı. 

HATAYSPOR ALKIŞLARLA KARŞILADI

Dün Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Bitime 3 hafta kala oynanan karşılaşma 1 1 sona ererken Hataysporlu futbolcular ile taraftar, bordo mavili ekibin şampiyonluğunu alkışlarla kutladı. 

ANTALYASPOR'DAN TEPKİ

Gelen son bilgilere göre bazı kulüpler ise şampiyonluğu tebrik etmedi. Tepkili olan bu kulüpler herhangi bir tebrik ya da kutlama açıklamasında bulunmadı. Bu taımlardan ilki geçen hafta Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği ve şampiyonluğunu ilan ettiği rakibi Antalyaspor oldu. Antalyaspor karşılaşmasında yaşanan olaylar, verilen haksız olduğu iddia edilen penaltı Antalyaspor'un tepkili olmasına neden oldu ve bu nedenle Antalyaspor bir tebrik mesajı yayınlamadı. 

Antalyaspor karşılaşmasında yaşanan olayların yanı sıra maç sonrasında açıklama yapan bazı futbolcuların da darp edildiği iddia edilmişti. 

3 BÜYÜKLER TEBRİK ETMEDİ

Antalyaspor'un yanı sıra üç büyük kulüpten de herhangi bir açıklama gelmedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk sonrası bordo mavili ekibi kutlamadı. Şampiyonluk karşılaşmasında açılan aşağıdaki pankart nedeniyle tepkili olan üç büyük kulüp, tebrik yayımlamadı. 

Bu takımların yanı sıra Süper Ligde mücadele veren Kayserispor, Konyaspor, Sivasspor ve Yeni Malatyaspor kulüplerinden de herhangi bir tebrik mesajı yayımlanmadı. 

Bu kulüplerin ise neden açıklama yapmadıkları henüz bilinmiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç