Şortlu Kadınların Fotoğraflarını İzinsiz Çeken Taksici Trafikten Men Edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şortlu Kadınların Fotoğraflarını İzinsiz Çeken Taksici Trafikten Men Edildi

İstanbul Şişli'den son dakika haberi: Taksi şoförü, yoldaki şortlu kadınların fotoğraflarını çekti.

Yerel Haberler 12 Eylül 2022 17:41 0
Şortlu Kadınların Fotoğraflarını İzinsiz Çeken Taksici Trafikten Men Edildi

İstanbul'da takside meydana gelen olay büyük tepki çekti.

İstanbul Şişli'den gelen son dakika bilgilerine göre,  önceki gün akşam saatlerinde bir yere gitmek üzere taksiye binen kadınlar, büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Işıklarda beklerken taksicinin telefonunu çıkardığını ve yolda bulunan şortlu bir kadının fotoğrafını çektiğini gören yolcular bu duruma tepki gösterdi. 

Araçtaki iki kadın şoförün yaptığının çok yanlış olduğunu , fotoğrafları polise göstermesini istedi ve bağırarak yardım istedi. Bunun üzerine sürücü , kadınlara kızdı ve onları indirmeye çalıştı. Daha sonra kadınlar yoldaki bir polise seslendi ve ondan yardım istedi. Polis motosikletle aracın önünü kesti ve olaya müdahale etti. Bölgeye ekipleri sevk edildi ve o taksici gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Adliyeye sevk edilen taksi şoförünün serbest bırakıldığı öğrenilirken görüntülerde kadınların ,  "Fotoğraf galerinizi gösterirseniz problem yok. Ben kadın olarak kendimi rahatsız hissediyorum. Sağa çeker misiniz trafik polisi var zaten. İlk müsait yere çekin siz, arkada polis var. Ben hanımefendinin fotoğrafını çektiğinizi gördüm. Polis baksın, 3 tane fotoğraf çektiğinizi gördüm. Son 3 fotoğrafı ya bize gösterin ya polise. Ben senin fotoğrafını görmek istemiyorum hanımefendinin fotoğrafını görmek istiyorum. Adalet var bu ülkede böyle at koşturamazsınız." dediği görüldü.

Taksicinin ise onlar özel fotoğraflarım göstermem dediği belirtildi. 

İBB tarafından yapılan son dakika açıklamasında olayla ilgili inceleme başlatıldığı ve o taksicinin trafikten men edildiğine yer verildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç