Son Zamlardan Sonra 2022 Volkswagen Polo Style Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Zamlardan Sonra 2022 Volkswagen Polo Style Fiyatları

Dünyanın en popüler otomobil markalarından Volkswagen'in beğenilen modellerinden Polo'nun 2022 model anahtar teslim fiyatı son zamlardan sonra 490 bin TL'ye yükseldi. İşte 2022 polo fiyatları...

Taşıt 28 Eylül 2022 19:15 0
Son Zamlardan Sonra 2022 Volkswagen Polo Style Fiyatları

Dünyanın en popüler otomobil markalarından Volkswagen'in beğenilen modellerinden Polo'nun 2022 model anahtar teslim fiyatı son zamlardan sonra 490 bin TL'ye yükseldi.

Dünyadaki çip krizi ve ülkemizdeki döviz fiyatlarındaki tarihi rekorların ardından otomobil fiyatları hiç olmadığı kadar yüksek seviyelere ulaşmış 2. el araçlar dahi cep yakan tutarlarda satışa konulmaya başlanmıştı.

Hastası olanın asla bırakmak istemediği otomobil modellerinden Polo'nun 2022 modelini satın almak isteyenler ise en az 490 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda. 

Manuel Impression donanımlı Polo 490 bin TL, Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life 528 Bin 600 TL, Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life 570 bin 700 TL,  Polo 1.0 TSI 95 PS DSG style ise 671 bin lira tavsiye satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Volkswagen Türkiye'nin resmi sayfasından fiyatlar ve diğer detaylara ilişkin yapılan bilgilendirmede, "Bu fiyat listesindeki fiyatların uygulanmaya başladığı tarih: 03/08/2022'dir. Tavsiye edilen bu anahtar teslim fiyat listesi yenisi yayınlanana kadar geçerlidir. Listede belirtilen araçlar stoklarla sınırlıdır. Kesin sipariş verilmesi halinde ifa tarihinde yürürlükte olacak tavsiye edilen fiyat listesindeki fiyatlar geçerli olacaktır. Bu nedenle, aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı değişebilecektir.Burada belirtilen fiyatlar, standart donanımlı araçlara ait olup, opsiyonel ekipmanlar ayrıca fiyatlandırılır. b) Mercan kırmızısı renk seçeneği opsiyonel olup tavsiye edilen net fiyatı 8.060 TL'dir. Farklı renkte tavan seçeneği sadece Style donanım seviyesinde opsiyonel olarak sunulmakta olup, opak renk ile tercih edilmesi durumunda tavsiye edilen net fiyatı 3.800 TL, metalik renk ile tercih edilmesi durumunda tavsiye edilen net fiyatı 8.790 TL, mercan kırmızısı renk seçeneği ile tercih edilmesi durumunda ise tavsiye edilen net fiyatı 12.300 TL'dir. c) Bu maddede belirtilen (a) ve (b) seçeneklerinin geçerli olduğu durumlarda, yürürlükteki mevzuat uyarınca aracın ÖTV matrahı ve vergi oranı ile MTV tutarı değişebilecektir. ÖTV ve MTV’deki bu farklar aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır." denildi.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

2022 Polo için düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç