Son dakika: Uzman isimden beklenen Bitcoin ve Ethereum yorumu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Uzman isimden beklenen Bitcoin ve Ethereum yorumu geldi

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili kritik yorum geldi. Yapılan son dakika açıklamasında BTC ve Ethereum fiyatı tahminine yer verildi.

Kripto Paralar 18 Ocak 2023 18:04 0
Son dakika: Uzman isimden beklenen Bitcoin ve Ethereum yorumu geldi

Bitcoin ve Ethereum yorumu geldi.

Kripto paralarla ilgili dikkat çeken son dakika açıklaması geldi. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak yaptığı son dakika açıklamasında kripto paralarda yükseliş olup olmayacağını araştırmaya başladı. Kolçak , ABD'den gelen ÜFE rakamları sonrası BTC yorumlarını şu şekilde paylaştı:

"Kriptolar için ibliyorsunuz uzun zamandır FTX oydu buydu ... Regülasyon olmadığı için gelen her haber kriptoları etkiliyor. Sanki 70 bin dolarları görmemiş gibi süründü 15 bin dolarlarda. Ama çok aşağpı gelmedi. Dipleri aslında ben Bitcoin'de gördüğümüzü sanmıyorum. Çünkü Bitcoin'de daha böyle 7-8 bin dolaralr bkeleniyordu gelmedi. Ethereum'da hatta 1000 doların altını gördük... 

Kötü geride kaldı bana göre. Burası da artık şu gelen verilere , nasıl piyasa yukarı çıkıyorsa, bu çünkü şu anlama geliyor arkadaşlar; kripto tarafı aynı şekilde para girişi anlamına geliyor. Fed faiz artırımlarını durdurduğunda, Fed yataya bağladığında, faiz artırımı yapmadığında para faize gitmeyecek, dolara gitmeyecek olduğu için kriptoya da gelecek. Ki geliyorda. Burayı da olumlu etkiliyor. Piyasalar, altın emtia yukarı çıktıkça Bitcoin ve Ethereum'a da olumlu etki edecektir. Tabiki gelen verilerde altın gibi iniş çıkışlar olur. Bitcoin ile Ethereum için bana göre kötü geride kaldı. En azından 2022'ye göre daha iyi.

Burada kısa vadede Trade'ler devam eder diye düşünüyorum. Orta uzun vadede , dipten alanlar baya aldı. 2023 kriptolar için iyi. Ama asıl çıkışını 2024 ve 2025'te yapacak. Regülasyon gelince."

İşte açıklamanın tamamı:

KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre kripto paralar yükselişe devam ediyor. Son verilere göre 1 Bitcoin şu sıralar 21 bin 417 dolara kadar çıktı. Ethereum fiyatı da yükselişe geçti ve 1593 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı : Yazıda yer alan bilgiler, açıklamalar ve ifadeler herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez. Finans7.com döviz, kripto paralar, borsa, emtia fiyatları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları, yatırım uzmanları, portföy yönetim şirketleri tarafından verilen bir hizmettir. Finans7 sadece bilgilendirmede bulunur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç