Son dakika: Trendyol halka arz takvimi hakkında açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Trendyol halka arz takvimi hakkında açıklama

Trendyol bir açıklama yaptı ve halka arz takvimi hakkında son bilgileri paylaştı. İşte gelen son dakika açıklaması.

Halka Arz 15 Şubat 2024 0
Son dakika: Trendyol halka arz takvimi hakkında açıklama

Trendyol halka arz oluyor. Peki ne zaman?

Trendyol'dan son dakika haberi geldi. Uzun süredir halka arzı beklenen Trendyol'dan bu süreç ile ilgili açıklama geldi. Peki Trendyol halka arz ne zaman? Talep toplama başvurusu ne zaman başlayacak? Halka arz büyüklüğü ne olacak?

Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin yaptığı son dakika açıklamasında güçlü bilançoları olduğunu, uluslararası alanda da önemli ölçüde destek aldıklarını, bu nedenle halka arzda acele etmediklerini söyledi. Açıklamasında Çetin, şu ifadeleri kullandı:

“Güçlü bilançolarımız var, yatırımcılarımız ciddi uluslararası destek sağlıyor. Halka arz için acele etmeyeceğiz. Nihayetinde tüm teknoloji şirketleri gibi planlarımızda olacak”

HALKA ARZ İÇİN TEK ŞART

Bloomberg canlı yayınına katılan Çetin, bu sene gerçekleşen gelirlerin yüzde 20'lik kısmının uluslararası olmasını beklediklerini söyledi. Halka arz aşamasında gelirin en az yüzde 50'si uluslarası olmalı diyen Çetin, bu sene kötfez bölgesinde 1 milyon aktif müşterileri olduğunu söyledi.

Sene sonunda 6 milyon aktif müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Çetin, "Hayalim 10 milyona en kısa sürede ulaşmak” dedi.

DOLAR BAZLI BÜYÜME YÜZDE 50

Geçen sene dolar bazlı büyümenin yüzde 50 civarına yakın olduğunu söyleyen Çetin, yeni yıla çift haneli büyüme ile başladıklarını söyledi.

Çetin halka arzdan önce şirketi uluslararasılaştırmak olduğunu söyledi.

Halka arz süreci belli olduğunda, takvimi açıklandığında takipçilerimizle paylaşacağız. Finans7'yi takipte kalarak haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç