Son dakika: Şiddetli kar ve yağmur geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Şiddetli kar ve yağmur geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında şiddetli kar ve yağmurların geleceği görüldü.

Yerel Haberler 23 Ocak 2023 15:27 1
Son dakika: Şiddetli kar ve yağmur geliyor

Son dakika: Ve sonunda kar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Meteoroloji Ankara ile İstanbul'a kar gelecek tarihi verdi. NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan yaptığı son dakika açıklamasında Türkiye genelinde 27 ile 28 Ocak 2023 tarihlerinde yağışların etkili olacağını söyledi.

Çalışkan yaptığı son dakika açıklamasında, "26 Ocak itibarıyla Batı'da yağışlar kendini hissettirmeye başlarken, Doğu'da ise kar yağışı kendini gösterecek. Marmara Bölgesi ve İstanbul'da ise Perşembe günü soğuk hava hissedilmeye başlanacak. İstanbulluların merakla beklediği kar yağışı ise tahminlere göre şubat ayının başında gelecek" ifadelerini kullandı.

MGM AÇIKLAMA YAPTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son dakika açıklamasına baktığımızda 24 Ocak 2023 tarihinde hava durumujnun genel olarak iyi olduğu, bulutlu ve parçalı bulutlu beklendiği görüldü. İşte Salı hava durumu:

25 Ocak 2023 tarihli hava durumuna baktığımızda yağışların Doğu ve Orta Karadeniz'de etkili olacağı görüldü. İşte 25 Ocak tarihi hava durumu:

26 Ocak 2023 tarihli hava durumuna baktığımızda ise yağışların Trakya'dan gireceği görüldü. 

27 Ocak 2023 tarihli hava durumuna baktığımızda ise Trakya'dan karla karışık yağmurun ülkeye giriş yapacağı görüldü. Marmara ve Ege ile İç Anadolu ve Akddeniz'in batı kesimlerinde şiddetli yağışlar görülecek.

28 Ocak tarihinde ise ülke genelinde yağışlar etkili olacak. Tüm bölgelerde yağmur görülecek. Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı etkili olacak. İşte hava durumu:

Finans7.com | Ankara

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
inşallah:)