Son Dakika: Netflix'i Başka Evden Kullanan Para Verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Netflix'i Başka Evden Kullanan Para Verecek

Netflix üyelerini ve yancılarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada başka evden hesaba girişte para istenecek.

Bilim ve Teknoloji 19 Tem 2022 19:28 0
Son Dakika: Netflix'i Başka Evden Kullanan Para Verecek

Netflix hesabı olanlar, başka yerden girmek istediklerinde 3 dolar daha verecek.

Netflix hesabı olanları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yeni bir düzenlemeye gidildiğine yer verildi. Geçenlerde yapılan düzenleme ile aynı hesaba farklı yerlerden girilmesinin önüne geçilmişti. Bu çözüm, birçok yerde test edilmeye başlandı. Bunun ardından şirket , yeni bir uygulamaya daha gideceğini söyledi. Şirket, bundan sonra üyeliğe eklenen her bir kişi için artık kulllanıcılardan para alacak. Ama sadece bu olmayacak farklı şeyler de olacak. 

Gelen son bilgilere göre Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Guatemala, Honduras ve Arjantin'de uygulamaya konulan bu yeni sistemle artık kullanıcılar , hesaplarına evden başka bir yerde girdiklerinde ek bir ücret verecek. Açıklamada ,farklı evlerden erişim için 3 dolarlık ek bir ücretin isteneceğine yer verildi. 

Bloomberg'in koun ile ilgili aktardığı son bilgilere göre farklı bir konumdan girildiği tespit edilecek ve 2.99 dolar vererek ek ev satın almak zorunda kalacaksınız. Tabi bu , başka bir evden hesabınıza girmeye çalıştığın ilk an karşınıza çıkmayacak. 

2 HAFTA SONRA

Diyelim ki bir evden hesabınıza girdiniz. Bu durumda ek ücret ödemezsiniz. Ancak farklı bir evden 2 haftadan fazla hesabınıza giriş yaparsanız ekstra ev ücreti karşınıza çıkacak.

Peki nereden girdiğiniz nasıl belli olacak? Bu soruya da Netflix şu şekilde cevap veriyor: “IP adresleri, cihaz kimlikleri ve hesap etkinliği gibi bilgileri kullanırız.”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç