Son Dakika Kripto Paralarda Sert Düşüş: İşte Bitcoin ve Ethereum'un Düşüş Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Kripto Paralarda Sert Düşüş: İşte Bitcoin ve Ethereum'un Düşüş Nedeni

Kripto paralarda 21 Eylül'de açıklanacak faiz kararı öncesi düşüş devam ediyor. İşte Bitcoin ve Ethereum'da son durum.

Kripto Paralar 18 Eylül 2022 21:36 0
Son Dakika Kripto Paralarda Sert Düşüş: İşte Bitcoin ve Ethereum'un Düşüş Nedeni

Son dakika : Kripto paralar sert düşüşe geçti.

Kripto para piyasasından son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere hemen hemen tüm kripto paralarda sert düşüş olduğu görüldü. Peki düşüş neden oluyor? BTC ve ETH neden düşüyor? İşte kirpto para piyasasından gelen son dakika bilgileri.

BİTCOİN 500 DOLAR DÜŞTÜ

Sabah saatlerinde 20 bin doların üzerinde olan ve 20 bin 180 dolarda seyreden Bitcoin, akşam saatlerinde düşmeye başladı. Kısa sürede hızlı şekilde düşen Bitcoin 19 bin 654 dolara kadar geriledi. İşte Bitcoin'de yaşanan düşüşün grafiği:

ETHEREUM HIZLI DÜŞTÜ

Ethereum'da düşüş Bitcoin'den fazla oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre Ethereum yüzde 6 civarında düşüş gösterdi ve gündüz 1472 dolar seviyesinde iken 92 dolarlık hızlı bir düşüş görüldü ve 1 Ethereum 1380 dolara kadar geldi. İşte Ethereum grafiğinde yaşanan düşüşün grafiği:

KRİPTO PARALAR NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto paralardea yeni hafta tedirginliği şimdiden başladı. 20-21 Eylül tarihlerinde yapılacak kritik Fed toplantılarından önce , yüksek faiz artırımı beklentisi borsa ve kripto varlıklar üzerinde ciddi bir baskı oluşturdu ve faiz kararına doğru gidilirken kripto paralarda aşağı yönlü seyir devam etti.

21 Eylül günü Fed, faiz kararını saat 21.00'da açıklayacak. Faiz kararı açıklanınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç