Son Dakika: Kars'ın Tek Kalp Damar Cerrahına Bıçaklı Saldırı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Kars'ın Tek Kalp Damar Cerrahına Bıçaklı Saldırı

Kars'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre ildeki tek kalp damar cerrahına bıçaklı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

3.Sayfa 6 Haz 2022 23:01 0
Son Dakika: Kars'ın Tek Kalp Damar Cerrahına Bıçaklı Saldırı

Kars'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre şehirde görev yapmakta olan tek kalp damar cerrahına bıçaklı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Son dönemlerde sağlık personellerine şiddet durulmuyor. Her gün ayrı bir şehirden ayrı bir skandal olay , skandal bir haber geliyor. Hastanelerde yaşanan bu şiddet olaylarının önüne geçilmesi için geçen gün MEcliste bir yasa onaylandı ve sağlıkta şiddete cezalar ağırlaştırıldı. 

Bir üzücü haber de Kars'tan geldi. Gelen son dakika bilgisine göre şehirde görev yapmakta olan tek Kalp Damar Cerrahı olan bir hekimin, bugün mesai saatleri sırasında, hastanede görev yaptığı sırada bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. 

Bir kişinin saldırdığı doktorun kasık bölgesinden yaralandığı öğrenildi. Kalp Damar Cerrahına, hemen bölgeye gelen sağlık ekipleri müdahale etti ve hemen onu tedavi altına aldı. Bölgeden gelen son dakika bilgisine göre doktorun tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

MASKE TAKTIĞI ÖĞRENİLDİ

Doktora saldıran kişinin maske taktığı ve doktora bu şekilde saldırdığı öğrenildi. Şehirdeki tek Kalp Damar Cerrahı olan M.E. isimli doktoray apılan saldırı , sağlık camiasında büyük tpeki topladı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan sağlık personelleri, sağlıkçılara şiddetin artık sona ermesini istiyor. Bazı paylaşımlar şu şekilde:

"Bugün bu ülkede görevi başında bir Kalp Damar Cerrahı bıçaklandı ! Biz saymaktan yorulduk usandık. Sıradaki şiddet kurbanı ben mi olacağım diye düşünerek çalışmak istemiyorum.

İlin tek Kalp Damar Cerrahını bıçaklamışlar! Gidenler niye gitti derler, kalanları darp ederler! O güzel insanlar, bu güzel ülkeyi kendi canlarını ve çocukların geleceğini kurtarmak için daha çok terkederler!

Hastanızın ameliyat edilmediği her dakika ölüme biraz daha yaklaştığı söylenip kilometrelerce uzaklıkta kalp damar cerrahı olan bir yere sevki gerektiğinde anlarsınız."

DOKTORLAR GREVE GİDİYOR

Yaşanan olay sonrası Kars'ta Doktorların 7 Haziran günü olaya tepki olarak greve gideceği öğrenildi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç