Son Dakika: İslam Memiş'ten Gram Altın ve Borsa Tahmini, Yorumları Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İslam Memiş'ten Gram Altın ve Borsa Tahmini, Yorumları Geldi

Son dakika haberi: İslam Memiş'ten altın ve borsa hakkında son dakika tahminleri ve yorumları geldi.

Borsa 14 Tem 2022 21:18 1
Son Dakika: İslam Memiş'ten Gram Altın ve Borsa Tahmini, Yorumları Geldi

Son dakika : Çakılan gram altın ile ilgili İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi.

Youtube kanalı üzerinden bir video yayınlayan İslam Memiş, fiyatı sert düşen altın hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. ABD'de yüksek gelen enflasyon ve ardından gelecek sert faiz artırımları ile birlikte piyasaların baskılanacağını söyleyen İslam Memiş, vatandaşlara varlıklarınıza sahip çıkın çağrısında bulundu.

İslam Memiş açıklamasında şunları söyledi:

"Ben 2407 puan seviyesinde borsada hisse senetlerim vardı. Aldım. Bu süreçte borsadaki kazançlarımın dövize kıyasla daha fazla olacağına inandığım için borsada kendi birikimlerini değerlendirdik. Türkiye'nin risk primi oldukça yükseldi. Dolar çok yükseldi. Parite çok geriledi. Kur şu anda zor zaptediliyor. Bu durumlarda benim destek anlayışım budur. 

Bugün yaptığım hamle kişisel kararım olduğu için bunu kendinizle mukayese etmeyin. 

EYLÜL EKİM AYLAIRNA HAZIRLIK YAPIN

"Arkadaşlar Eylül Ekim aylarına hazırlık yapın. Özellikle Eylül ayında başlayacak büyük bir kriz var. Küresel piyasalarda ciddi fiyatlama olacak. Varlıklarınıza sahip çıkın. Çünkü dün Amerika'da enflasyon 41 yılın zirvesi. Enflasyonla mücadele kolay olmayacak. Faiz arttırarak bastıramayacaklar. Şimdi Fed 75 ya da 100 baz puan arttıracak. 41 yılın zirvesinde bir enflasyon varsa, altın ve gümüş enflasyondan beslenen değerli yatırım aracı ise neden ons fiyatında sert şekilde gerileme var. Bunlar ciddi manipülasyonlar. Bilerek isteyerek insanları fakirleştiriyorlar. Finansal piyasalarda bildiğin operasyon çekiyorlar. İnsanlara varlıklarını sattırıyorlar. 

Şimdiki politika , tüm yatırımcıları dolara alıştırmak. Herkese dolar aldıracaklar. Bak dolar ne olacak diyerek parmak sallama operasyonu yapıyorlar. Ama o yükske seviyedeki dolarları da onların elinde bırakacaklar. Her ne kadar yılın son çeyreğinde dolarda rekorlar bekliyor olsam da Ağustos sonuna kadar 17-18 aralığında dolar maliyet yapmanın yani almanın riskli olduğunu düşünüyorum. 

Ben bireysel olarak dövizimi sattım. Altın ve gümüş duruyor. Borsaya girdim. Bakalım Ağustos sonuna kadar kazancımız ne kadar olacak. Ben 17.55 seviyesinden dolarımı sattım. 17.56 'dan Euro'mu sattım. Şimdi Bist 100 endeksi 2407 seviyesinde. Bugün ayın 14'ü. Birkaç hafta sonra getirileri tekrar masaya yatıracağız. "

İslam Memiş , altındaki yatırımlarını devam ettireceğini ve sene sonunda 1450 TL gram tahmininin hala olduğunu söyledi.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Borsada yatırım yaptığı 3 şirketin hangisi olduğunu bilen var mi