Son Dakika Haberi: Ankara'da Dolmuş Takla Attı Çok Sayıda Yaralı Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberi: Ankara'da Dolmuş Takla Attı Çok Sayıda Yaralı Var

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Gelen bilgilere göre bir dolmuşun devrildiği öğrenildi. Çok sayıda yaralı var.

Yerel Haberler 30 Mayıs 2022 18:59 0
Son Dakika Haberi: Ankara'da Dolmuş Takla Attı Çok Sayıda Yaralı Var

Son dakika haberi: Ankara 'da feci dolmuş kazası meydana geldi.

Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Ankara'da Genelkurmay Kavşağı'nda feci bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi.  Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen feci trafik kazasında bir dolmuşun takla attığı öğrenildi.

Devrilen dolmuşta bulunan çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenilirken bölgeye gelen vatandaşlar, yaralılara müdahale etmeye çalıştı ve hemen durumu sağlık ile polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaralılara ilk müdahalesini yaptı ve ambulanslarla yaralıları hastaneye kaldırdı. 

KAZA ANI KAMERALARDA

İşte bölgeden gelen bilgiler ve görüntüler:

GÜNCELLEME: YARALI SAYISI AÇIKLANDI

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre feci kazada 20 kişinin yaralandığı öğrenildi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık personellerinin bölgede ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla yakında bulunan hastanelere kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı

Bölgeye gelen polis ile itfaiye ekipleri olay yerine müdahale etti. Polis ekipleri yolu kapatırp güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri, yolun ortasında hurdaya dönen aracı almak için çalışmalara başladı. 

Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ederken polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Trafik kazası ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Bölgeden haberler geldiğinde yazımıza eklenecektir. Haberdar olmak için bu haberi sık sık yenileyin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç