Son Dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil Kararını Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil Kararını Verdi

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Mesut Özil hakkında bir gelişme yaşandı. Özil'in durumu belli oldu.

Spor 18 Mayıs 2022 21:48 1
Son Dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil Kararını Verdi

MEsut Özil Fenerbahçe'de3 kalack mı yoksa gidecek mi ? sorusuna cevap geldi.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'nin başıan getirilmesinden sonra hiç forma şansı bulamayan ve takımdan gönderileceği çokça konuşulan , büyük ümitlerle geldiği Fenerbahçe2de bir türlü istenileni veremeyen Mesut Özil, Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı konusunu netleştirmiş gibi duruyor. 

FENERBAHÇE LİGİ İKİNCİ BİTİRİYOR

3 puan farklı rakibi Konyaspor'un önünde 2'inci sırada yer alan Fenerbahçe, son hafta sahadan 1 puanla ayrılması durumunda ligi ikinci sırada bitiriyor. Gelecek sezon hem ligde hem de avrupada boy gösterecek sarı lacivertli ekip, güçlü bir kadro kurmak istiyor. Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de en çok konuşulan konuteknik direktörden sonra Mesut Özil'in durumu oldu.

İKİNCİ BİR EMRE VAKASI YAŞANIR MI?

Geçen sene Emre ile ligin son haftalarında iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe, Emre'yi gönderip Pereira'yı getirdi. Emre ise Başakşehir'in başına geçti. Emre iyi bir performans sergilerken Pereira sezonu çıkaramadı ve gönderildi. Daha sonra İsmail Kartal , sezon başına kadar getirildi. Kartal 12 karşılaşmada 10 galibiyet 2 beraberlik elde ederken büyük takdir topladı. Takımı toparlayan ve iyi oynatan teknik direktörün yerine JEsus düşünülüyor. Ancak burada ikinci bir Emre vakası yaşanır mı? sorusu akıllara geliyor.

MESUT ÖZİL'İN MENAJERİ AÇIKLADI: KALACAK

Fenerbahçe'de geçen haftalarda kadro dışı bırakılan ve hala kadroya alınmayan Mesut Özi için açıklama yapan "Herhangi bir değişiklik yok. Meksika'daki bir kulüpte hissesi var. Ama hiçbir şekilde Mesut'un oraya futbolcu olarak gitme gibi bir düşüncesi yok. MLS için de aynı şey geçerli. Daha önce adı orayla geçmişti. Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe'yi tercih etti. Şu anda da düşüncesi değişmedi. Daha önce MLS'ten birkaç tane takım istemişti. Mesut Fenerbahçe'ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe'de. Mesut 2 sene daha Fenerbahçe'de top oynayacak."

"İki taraf arasında yapılan bir anlaşmadır. İki taraf da sözleşmeye saygı duyacaktır. Mesut Fenerbahçe'ye uzun vadeli olarak geldi. Biz bu sözleşmeyi 1 sene için yapmadık. Şu anki durum tabii ki kimsenin istemediği bir durum. Önümüzdeki sezon Mesut'un Fenerbahçe ile devam edeceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe, Mesut'un uzun vadeli bir projesiydi. Mesut bir olay yaşandığı için bir yerden gidecek bir futbolcu değil. İradesi Fenerbahçe'de kalmaktan yana. Hazırlık kampı başladığında takıma katılmak için her şeyi yapacaktır. Benim şüphem yok, Mesut takıma katılacaktır."

Sizce Mesut gitmeli mi kalmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kalmali