Son dakika borsa sert düştü: Neden düşüyor işte yorumlar 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika borsa sert düştü: Neden düşüyor işte yorumlar 2023

Son dakika haberi: Borsa İstanbul'da son günlerde ciddi düşüşler oldu. Son 5 günde yaşanan düşüşe ile kritik seviyeler geride kaldı.

Borsa 2 Mayıs 2023 12:30 0
Son dakika borsa sert düştü: Neden düşüyor işte yorumlar 2023

Son dakika haberi: Borsada sert düşüş: Neden düşüyor? İşte son bilgiler ve yorumlar.

Borsa İstanbul'da bugün de düşüş görüldü. Son dönemlerde yaşanan düşüş bugün de devam edereken borsa yatırımcıları, endeks ve diğer hisselerde ne zaman yükselişin başlayacağını, borsada düşüşün neden meydana geldiğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu haberimizde söz konusu durumun detaylarına yer verdik. Peki borsa neden düştü? Borsa neden düşüyor?

Borsada son 5 günlük grafiğe baktığımızda yükselişin olmadığı görülüyor. Son 1 haftada Bist 100 endeksinde yüzde 9.11'lik bir düşüş olduğu görülüyor. Geçen hafta 5 bin üzerinde seyreden borsada şu sıralar 4 bin 574 TL seviyeleri görüldü.

ALTIN VE MEVDUAT DETAYI

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş ile birlikte borsadan para çıkışı olduğu ve altına gittiği bildirilirken mevduat faizlerinde de rekor seviyeler görüldü. Yüzde 30'ların üzerine çıkan mevduat hesaplarında faiz oranı ile vatandaşlar, daha garanti olan bu hesaplara yönelmiş durumda.

Buralara paranın gittiği, vatandaşların borsada genellikle halka arzlara katıldığı belirtiliyor.

Finans7Com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, altın, döviz, kripto paralar hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi hizmeti, yatırım danışmanları, uzmanları, aracı kurumlar ve portföy yönetim şirketleri tarafındna verilen bir hizmettir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç