Son Dakika Bomba Transfer İddiası: Fenerbahçe Cristiano Ronaldo ile Anlaştı (CR7)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Bomba Transfer İddiası: Fenerbahçe Cristiano Ronaldo ile Anlaştı (CR7)

Yılın transfer bombası geliyor. Son dakika iddiasında Fenerbahçe'nin Ronaldo ile görüşmeye başladığı bildirildi.

Spor 1 Eylül 2022 21:39 4
Son Dakika Bomba Transfer İddiası: Fenerbahçe Cristiano Ronaldo ile Anlaştı (CR7)

Bomba iddia: Cristiano Ronaldo ile Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı iddia edildi.

Ajansspor'un son dakika olarak aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe'nin Maxi Gomez transfeirnde başarısızlığa ulaşmasından sonra forvet transferi için dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo ile görüşmeye başladığı iddia edildi. Söz konusu iddiada Fenebrahçe ile Cristiano Ronaldo arasında prensiptee anlaşıldığına yer verildi.

Söz konusu haberde, "Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlamak için tüm olanaklarını seferber etti. Bize ulaşan bilgilere göre iki taraf prensipte anlaştı." denildi. Sizce nasıl olur bu transfer? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in yayınladığı haberde Ali Koç'un günlerdir CR7 ile görüştüğü öğrenildi. Daha önce Mesut Özil'i transfer ederek büyük ses getiren , nacak umduğunu bulamayan Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli futbolcu ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Öte yandan Jorge Jesus'un da vatandaşı Ronaldo ile görüştüğü ve anlaşmaya varıldığı belirtildi. 

Kaynak: https://ajansspor.com/haber/asrin-bombasi-fenerbahce-ronaldo-ile-anlasti-612168

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
o gelsin FB yi tutcam imkansız gelmez gelse Galatasaraya gelir çünkü Türkiye de Galatasarayı seviyor sadece GS yle oynadığımız günü unutmuyorum diyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Isterse alir buyuk takim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Cr7 gelirse yer yerinden oynar bunu rahatlıkla söyleyebilirim cristian ronaldo bu sezon en çok gol atan forvet olmakla kalmaz balon doorda da golsayısıyla birlikte tekrar altın ayakkabıyı alablir ve rahatlıkla söyleyebilirimki hiç bir takımın gücü veya yapabileceği bir transfer değil cristian ronaldoyu bir dünya yıldızını Fenerbahçeye getirmek transfer etmek, diyer takımlar korksun düşünsün eğer gerçekse Fenerbahçeye ve camiasına çok öok büyük katkılar sağlar bu transfer .
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
text