Sedat Peker Hakkında Flaş İddia: Yeniden Konuşacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sedat Peker Hakkında Flaş İddia: Yeniden Konuşacak

Son dakika haberi: Sedat Peker hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Suç örgütü lideri Peker'in yeniden konuşmaya başlayacağı iddia edildi.

Son Dakika 29 Nisan 2022 18:48 0
Sedat Peker Hakkında Flaş İddia: Yeniden Konuşacak

Son dakika haberi: Sedat Peker ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Aylar önce yayımladığı videolar ile gündeme bomba gibi düşen suç örgütü lideri Sedat Peker'in tekrar konuşmaya başlayacağı açıklandı. Birleşik Arap Emirlikleri tarafından sosyal medya kısıtlaması getirilen ve uzun süredir sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmayan Sedat Peker, önceki gün akşam saatlerinde kendisine yönelik yapılan bazı paylaşımları beğendi ve bu paylaşımları hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Bu durum sosyal medyada dikkatleri çekerken bir de son dakika açıklaması geldi. 

 

Suç örgütü lideri Peker'in basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur isimli bir kişi dikkat çeken paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden saatin sayma sesi olan "Tik Tak Tik Tak..." diye paylaşım yapan Olur'un bu paylaşımı, Peker'in video serisine yeniden başlayacağı yönünde yorumlandı. 

 

Halk Tv canlı yayınına katılan Gazeteci Timur Soykan konu ile ilgili bir açıklamada bulundu ve flaş bir iddiayı ortaya attı. Edinilen bilgilere göre Soykan, Peker'in yeniden konuşacağını söyledi. 

"Sedat Peker, yeniden konuşmaya başlayacak. Peker, daha önce Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosu çekeceğini söylemişti. Sedat Peker, Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosunu çoktan çekmiştir. Çünkü yakalansa veya Türkiye'ye iadesi yapılsa dahi bu videolar birilerinin elinde duruyordur" diyerek sözlerine başlayan Soykan "Peker'in elindeki en büyük kozlardan bir tanesi 'beni yakalasanız dahi bu videoları yayarım' demesi" iddiasını ortaya attı. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç