SASA Hissesinde Neler Oluyor? Art Arda 2 KAP
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SASA Hissesinde Neler Oluyor? Art Arda 2 KAP

SASA hissesinde bugün iki devre kesici açıklandı ve hissede tek fiyat emir uygulamasına geçildi.

Borsa 17 Kasım 2022 14:43 0
SASA Hissesinde Neler Oluyor? Art Arda 2 KAP

İki defa devre kesici gelen SASA'da son durum.

Sosyal medyanın parlayan yıldızı olan, özellikle Twitter üzerinde ciddi şekilde paylaşım alan SASA hissesinde bugün yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı. Sadece dün 40 bindne fazla #sasa Tweet'i atılırken bugün hisse iki şokla sarsıldı. Sabah saatlerinde borsada yaşanan düşüşle birliktE SASA hissesi de taban oldu.

İLK DEVRE KESİCİ AÇILIŞTAN HEMEN SONRA

SASA'da ilk devre kesici açılıştan hemen sonra geldi. Gelen devre kesici ile ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi: "SASA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır."

İKİNCİ DEVRE KESİCİ DE GELDİ

Bunun ardından bir daha devre kesici geldi ve SASA hissesinde tek fiyat emir uygulamasına geçildi. Konu ile ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi: "SASA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır"

SON FİYAT

Son verilere göre SASA'da durum şu şekilde:

Kaynak: Google Borsa İstanbul

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, emtia, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com sadece bilgilendirmede bulunur. Yatırım tavsiyesi içeren haber sunmaz. Yatırım tavsiyesi , yatırm danışmanları, yatırım uzmanları, aracı şirketler ve portföy yönetim şirketleri tarafındna verilen hizmettir. Finans7.com sadece bilgilendirmede bulunur.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç