Şanlıurfda'da Feci Olay: 5 Yaşındaki Kıza İnşaatta İğrenç Saldırı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şanlıurfda'da Feci Olay: 5 Yaşındaki Kıza İnşaatta İğrenç Saldırı

Şanlıurfa'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi, inşaatın yanındaki 5 yaşındaki kıza iğrenç saldırıda bulundu. Bu iddia üzerine mahalleli onu linç etmeye çalıştı.

Haberler 28 Mart 2022 20:38 1
Şanlıurfda'da Feci Olay: 5 Yaşındaki Kıza İnşaatta İğrenç Saldırı

5 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası: Çocuğun ailesi ve mahalleli linç etmek istedi.


Feci bir olay Şanlıurfa'da meydana geldi. Bugün öğle saatlerinde Şanlıurfa'nın Osmanlı Mahallesi 'nde 2 katlı olan bir inşaatta , yıkım için bölgeye gelen bir inşaat işçisi'nin sokakta oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu molozların içindeki alana götürdüğü öğrenildi.


Kız çocuğunun burada bağırması üzerine yakında bulunan annesi hemen durumu fark etti ve inşaata doğru koştu. Tacizde bulunduğu iddia edilen kişi, 5 yaşındaki çocuğun annesinin bölgeye geldiğini fark edince hemen olay yerinden kaçtı. Kaçan şüphelinin peşine düşen kızın annesi, bağırdı ve çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.


Çevredekilerin de katılması ile birlikte mahalleli , o kişiyi kovalamaya başladı. 500 metre koşan Mehmet A. isimli kişi mahalleli tarafından yakalandı ve darp edilmeye başlandı. Kalabalıktan zorlukla kurtulan bu kişi, orada bulunan bir işyerine sığındı. Bölgeye gelen küçük kızın ailesi ve mahalleli onu linç etmek isterken ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri geldi.


Vatandaşlar ve küçük kızın ailesi tarafından linç edilmek istenen bu kişi polis ekipleri tarafından güçlükle bölgeden çıkarıldı ve zırhlı araca bindirilerek bölgeden götürüldü. Emniyete götürülen taciz şüphelisinin emniyetteki ifadeleri devam ediyor. Polis ekipleri küçük kız ve ailesinin de ifadesine başvurdu.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
La böyle olaylara daha ne kadar tanıklık edeceğiz yeter artık şeriat gelsin yada adaleti Allah'ın kanunlarina göre uygulayalım yeter artık yeter Allah için yeter .