RTALB, DOBUR ve KAPLM Hisselerine Tedbir Geldi: İşte Tedbirin Biteceği Tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

RTALB, DOBUR ve KAPLM Hisselerine Tedbir Geldi: İşte Tedbirin Biteceği Tarih

Borsada 3 hisse hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Dobur, Kaplm ve Rtalb hisselerinde kısıtlamanın biteceği tarih yazımızda.

Borsa 23 Tem 2022 23:43 0
RTALB, DOBUR ve KAPLM Hisselerine Tedbir Geldi: İşte Tedbirin Biteceği Tarih

3 hisseye kısıtlama geldi.

Borsa'da dün 3 hisse hakkında kısıtlama kararı geldiği açıklandı. Borsa İstanbul tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde 3 hissede kısıtlama yapılacağına yer verildi. Bu hisseler ve hisseler hakkında bildirimler şu şekilde:

RTALB RTA LABORATUVARLARI HİSSESİ

RTA Laboratuvarları hissesi hakkında yapılan son dakika açıklamasında RTALB.E adlı hissede 25 Temmuz tarihinden başlayarak 24 Ağustos 2022 tarihi seans sonuna kadar kısıtlama geldiği öğrenildi. Söz konusu kısıtlama açığa satışa ve kredili işlemler konusunda oldu ve açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği açıklandı.

KAPLAMİN HİSSESİNDE #KAPLM

KAPLM.E adlı hissenin paylarında 25 Temmuz 2022 tarihinden başlayarak 24 Ağustos 2022 tarihi seans sonuna kadar brüt takas sistemi ile işlem yapılacağına yer verildi. Bunun yanı sıra söz konusu hissede hali hazırda uygulanan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecek.

DOĞAN BURDA #DOBUR HİSSESİ

Doğan Burda adlı hissede de kısıtlama kararı alındığı bildirildi. Bu karara göre DOBUR.E paylarında 25 Temmuz tarihinden seans başından tiibaren 24 Ağustos 2022 tarihi seans sonuna kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.

Emir tedbiri ise şu şekilde:

"piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması"

"emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması"

"emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması"

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç