Rıza Kayaalp Yayaya Çarptı: 1 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Rıza Kayaalp Yayaya Çarptı: 1 Ölü

Yozgat'tan gelen son dakika bilgisinde Rıza Kayaalp'in de karıştığı kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

3.Sayfa 15 Mayıs 2022 09:03 0
Rıza Kayaalp Yayaya Çarptı: 1 Ölü

Son dakika haberi: Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'in karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Yozgat'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Sivas Yozgat Karayolu üzerinde bulunan Çalatlı Köyü yakınlarında feci bir trafik kazası meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgisin göre Avrupa ve Dünya şampiyonu milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'ın idaresinde bulunan 06 RZA 667 plakalı otomobil, yolda seyir halindeyken , karşıdan karşıya geçmeye çalışan 55 yaşındaki Ertuğrul Dolgunyürek isimli kişiye çarptı. Daha sonra arkadan bir TIR geldi. 

Necmi Şahin yönetiminde olduğu öğrenilen TIR da ona çarptı. Hemen çevredeki vatandaşlar ve araç sürücüleri arabalarından inerek olaya müdahale etti ve durumu sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hemen sağlık ile jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede , araç çarpması sonucu yerde hareketsiz yatan Dolgunyürek'in hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Bölgeye gelen jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, olay yeri savcısının inceleme yapması sonrası Dolgunyürek'in cansız bedeni  Yozgat Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında araç sürücüleri , ifadeleri alınmak için karakola götürüldü. Sağlık işlemlerinden geçirilen sürücüler, jandarma karakoluna götürüldü. Bugün gün içinde ifadeleri alınacak sürücüler hakkında karar daha sonra verilecek. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç