Türk futbolunun Hamit Altıntop'a çok ihtiyacı varmış
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk futbolunun Hamit Altıntop'a çok ihtiyacı varmış

Hamit Altıntop yaptığı son dakika açıklamasında kendisinin değil Türk futbolunun kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Spor 4 Mayıs 2024 0
Türk futbolunun Hamit Altıntop'a çok ihtiyacı varmış

Hamit Altıntop, kendini arşı alada görüyor. Son açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Türk futbolu sadece bir kişiye kalmış o da Hamit Altıntopmuş.

Bir demeç veren Hamit Altıntop, Türk futbolunun kendisine çok ihtiyacı olduğunu iddia ederek o konuda mütevazi olmayacağını söyledi.

SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

Son dönemlerde yıldızı parlayan Semih Kılıçsoy'un A takıma alınmaması eleştirilerine cevap veren Altıntop, şunları söyledi:

"Semih Kılıçsoy kendisi de yıprandığını söylüyor. "Oyuncunun öyle bir şey söylediğini bilmiyorum." Feyyaz Uçar öyle açıkladı. Beşiktaş tarafı 'mobbing' kelimesini kullanıyor. Mobbing ne ya? Sizin oyuncunuz iki Avrupa maçına çıkıyor iki gol atıyor ve değeri artıyor. Biz bu şekil geleceğe daha iyi hazırlanacağını düşünüyoruz. Geçmişte örnekler var. Erken o formayı giyen kaybolabiliyor. Biz bu kararı Montella ile verdik. Biz geleceğe hazırlama anlamında onu kadroya almak istedik. Maksat ortamı görmesi, hayal etmesi ve hocanın da Semih'i tanıması. Hemen büyük top yapıldı, büyük balon yapıldı. Semih belki yazın kendi kulübünden ayrılacak ama Milli Takım'da devam edecek. Ömür boyu biz kendisiyle olacağız. O taraftar böyle bir tepki gelmesi bizi şaşırttı"

Altıntop sadece fikir verdiğini, kararları Montella'nın verdiğini söyledi.

TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI VAR!

Altıntop sözlerinin devamında Türk futbolunun kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Benim Türk futboluna Türk Futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok arkadaşlar. O konuda  mütevazi olamayacağım" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç