Ramazan ayı öncesi 1900 TL destek ödemeleri başladı: İşte başvuru linki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ramazan ayı öncesi 1900 TL destek ödemeleri başladı: İşte başvuru linki

Dar gelirli ailelere Ramazan ayı öncesi 1900 TL'lik destek ödemesi başladı. İşte başvuruya ilişkin bilgiler ve detaylar.

Sosyal Yardımlar 10 Mart 2024 1
Ramazan ayı öncesi 1900 TL destek ödemeleri başladı: İşte başvuru linki

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı yaptığı son dakika açıklamasında 1900 TL destek ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir yazılı açıklama yaptı. Bakan Göktaş yaptığı açıklamada kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarının devam ettiğini söyledi. Ramazan ayı öncesi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı. Peki başvuru nasıl yapılacak?

Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü ve geliştiğini, bu kapsamda vatandaşların refahını artırmak için sosyal yardım ödemelerinin sürdüğünü söyleyen Bakan, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay yapılacak ödemelerin hesaplara yatırıldığını söyledi.

72.3 MİLYAR LİRA ÖDEME YAPILDI

Bakan açıklamasının devamında hanelere toplamda 72.3 milyar TL'lik destek sağlandığını söyledi ve bu ay yapılacak destek ödemesi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız"

ZAM GELMEDİ

Aile destek programı ödemelerine zam gelmedi. Geçen sene yapılan ödemeler, bu sene de devam edecek. Söz konusu ödeme kapsamında dar gelirli ailelere 1900 liraya kadar ödeme yapılıyor.

GIDA YARDIMI DA YAPILIYOR

Gıda yardımı başvuruları başladı. Yardım detayları için TIKLAYIN

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Aile destek programı kapsamında ödemeler devam ediyor. Dar gelirli olan vatandaşların program başvuruları ise sürüyor. İşsiz olan, dar gelirli olan vatandaşlara yönelik yapılan yardım için başvurular e devlet kapısı üzerinden alınıyor. 

Başvuru için yukarıdaki gibi E Devlet arama kısmına sosyal yardım başvuru yazın ve çıkan SOSYAL YARDIM BAŞVURU HİZMETİ kısmından müracaatınızı yapın. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
AİLE DESTEK 1200 TL NEDEN ZAM YOK 1.5 YIL OLDU YUH