Puşkaşı Alacak Gol: Pablo Perez'den Harika Gol!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Puşkaşı Alacak Gol: Pablo Perez'den Harika Gol!

Pablo Perez'in dün akşam attığı gol tüm dünyada konuşulmaya başlandı. İşte Puşkaş Ödülünün en güçlü adayı.

Spor 28 Ağu 2022 10:25 1
Puşkaşı Alacak Gol: Pablo Perez'den Harika Gol!

Arjantin Premier Ligi'nin 16. hafta karşılaşmasında Newell's Old Boys evinde Godoy Cruz'u ağırladı. Karşılaşmaya Perez damgasını vurdu.

Karşılaşmaya iki takım da temkinli başladı. Genellikle orta sahada devam eden karşılaşmanın henüz 10'uncu dakikası harika bir gole sahne oldu. 

Ev sahibi ekip Newell's Old Boys'un gerçekleştirdiği atakta , içeriye açılan orta açıld ıve top Tomas Jacob'a geldi. Oyuncu , boştaki Perez'i görünce topu bekletmeden ona ortaladı. Perez ise kendsine gelen topa gelişine harika bir vole vurdu ve top 90 diye tabir edilen yere çarparak kaleye girdi. 

37 yaşındaki başarılı futbolcunun golü statta rakip takımın taraftarları dahil herkes tarafından alkışlanırken tüm takım gol sonrası kaptan Pablo Perez'in yanına koştu.

Karşılaşmanın 10'uncu dakikasında bu golle öne geçen Old Boys, Balzi'nin 19'uncu dakikada kırmızı kart görmesi ile oyun haklimiyetini yitirdi ve rakip takım Godoy Cruz, bulduğu 2 golle maçı çevirerek sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Ancak karşılaşmada galibiyetten daha çok bu harika gol konuşuldu.,

İşte o gol:

Her sene , atılan en iyi gole verilen Puskas golüne aday gösterilecek, hatta kazanacak düzeyde olan bu gol için siz ne diyorsunuz? Sizce Puşkaş ödülü bu gole gidebilir mi? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazın.

Son dkaika haberlerinden, spor, finans, emlak toki, kredi haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok net bu olur