PTT İşçi Alımı İptal Edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT İşçi Alımı İptal Edildi

PTT işçi alımı için son dakika açıklaması geldi. İŞKUR'dan yayınlanan ilan kaldırıldı. İşte PTT işçi alımında son bilgiler.

Kamu 18 Haz 2022 18:14 1
PTT İşçi Alımı İptal Edildi

PTT işçi alımı iptal edildi.

PTT personel alımında son dakika açıklaması geçen gün gelmiş ve İŞKUR üzerinden işçi alımı yapılacağına yer verilmişti. İlanın yayımlanmasının ardından adaylar ilana başvuru yaptı. Ancak ilan yayında bir gün kaldı.

FİNANS7.COM HEMEN YAZDI

İŞKUR üzerinden PTT PAL bünyesinde güvenlik görevlisi alımı ilanı şu şekilde yayımlandı:

MEZUNİYET ŞARTI ARANMADI

Söz konusu personel alımı ilanı İŞKUR 'da yayımlanmış ve mezuniyet şartı olmadan güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İlana başvurular 13 Haziran'da başladı. Biz de finans7.com olarak anında takipçilerimizle ilanı paylaştık. 

Ancak biz ilanı yazdıktan saatler sonra yayımlanan bu yeni ilan yayından kaldırıldı ve İŞKUR sayfasında ilana gitmek isteyen adaylar , aşağıdaki ekranla karşı karşıya kaldı.

Bu ekranla karşılaşan adaylar, ilanın neden yayından kaldırıldığını araştırmaya başladı. PTT PAL'dsan ise bu konuda bir açıklama gelmedi. 

İLAN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Geçen gün yayınlanan iptal edildi. Ancak yakın zamanda yeni işçi alımı için hazırlık olduğu, PTT iştiraki şirketler bünyesine güvenlik görevlisi , temizlik personeli ve şoför alımı yapılacağı öğrenildi.  Söz konusu ilanların İŞKUR'dan ve PTT 'nin aşağıdaki iştiraki şirketleri aracılığıyla yapılacağı öğrenildi. 

PTT Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi

PTT Anadolum Lojistik A.Ş.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri

İşçi alımı ilanı yayınlandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

PERSONEL MEMUR ALIMI DA OLACAK

PTT bünyesine işçi alımının yanı sıra personel ve memur alımı da yapılacak. Söz konusu alımda KPSS şartı şu şekilde açıklandı:

KADROLAR

  • Uzman Yardımcısı
  • Avukat
  • İç Mimar
  • Mimar
  • Şehir Plancısı
  • Mühendis
  • Gişe ve Büro Görevlisi
  • Tekniker
  • Postacı

HER KADRO İÇİN MEZUNİYET ŞARTI

PERSONEL ALIMI GELİYOR

Geçen gün TBMM'de açıklama yapıldı ve yukarıdaki kadrolara personel alımı için çalışmaların başladığına yer verildi. KPSS şartı ile personel kadrolarına , KPSS'siz işçi kadrolarına yapılacak personel alımında ilanın önümüzdeki ay yayımlanması bekleniyor. 

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Alımı iptal edip 1 ay içinde kendi istedikleri torpilli adamı yerleştirecekler.. 2019 alımında yaptıkları gibi😉 Yer mi Anadolu çocuğu PTT PAL A.Ş