Polisler İçin Maaş Promosyonu Teklifi Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polisler İçin Maaş Promosyonu Teklifi Açıklandı

Polislerin maaş promosyonu talepleri devam ederken bir son dakika açıklaması geldi ve teklif belli oldu.

Bankalar 18 Eylül 2022 15:27 3
Polisler İçin Maaş Promosyonu Teklifi Açıklandı

Polislerin promosyon talepleri belli oldu.

Son dönemlerin en tartışmalı, sosyal medya üzerinde en çok gündem olan konusu polislerin maaş promosyonu konusu oldu. Polisler, banka tarafından verilen maaş promosyonunu az bulduğu için banka kredi kartlarını art arda iptal edip keserken bu konuda çalışmaların başladığı ve düşük verilen promosyonun güncellenmesi için çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

Bu konuda bir son dakika açıklaması daha geldi. Polislerin maaş promosyonu itirazları ve çağrıları devam ederken konu ile ilgili Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer'den bir son dakika açıklaması geldi. Sezer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, promosyonda süreç ilerledikçe istedikleri maaş promosyonunu da artıracaklarını kamuoyuna duyurdu.

Sosyal medya üzeirnde taleplerini, promosyon için beklentilerini açıklayan polisler, EGM personeller, anlaşmanın erken sağlanmasını ve 1 hafta içinde taleplerinin karşılanmaması, istedikleri akamın verilmesi durumunda taleplerini arttıracaklarını, daha fazla promosyon isteyeceklerini söyledi.

YENİ TALEP AÇIKLANDI

Sezer yaptığı son dakika açıklamasında maaş için bekledikleri promosyonu,  "Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor." şeklinde açıkladı.

Konu iel ilgili geçen gün açıklama yapan emniyet, ayda 300 liralık promosyonun yükseltilmesi için görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. Sizce 50 bin lira promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon açıklaması geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Madenciler de hakkını istiyor ömrü bitmiş madencilerde Vakıfbank Türk iş maden iş hakkimizi istiyor uz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bekçiler yararlanıyormu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Diğer devlet kurumlarıda hakkını istiyor onlarda düşük promosyon aldılar özellikle MEB personeli revize edilip yenilenmesi lazım