Polis Akademisi Beklenen POMEM Duyurusu Geldi 2022 (Yeni POMEM Polis Alımı Ne Zaman Şartları)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi Beklenen POMEM Duyurusu Geldi 2022 (Yeni POMEM Polis Alımı Ne Zaman Şartları)

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan bir son dakika açıklaması yapıldı ve POMEM duyurusuna yer verildi.

Sınav 16 Tem 2022 17:49 0
Polis Akademisi Beklenen POMEM Duyurusu Geldi 2022 (Yeni POMEM Polis Alımı Ne Zaman Şartları)

Son dakika : Polis Akademisi'nden POMEM duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada "28. Dönem POMEM Giriş Sınavını asıl olarak kazanan öğrenci adaylarımızın 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü en geç saat 17.00’ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Tüm adaylarımıza duyurulur." ifadeleri kullanıldı ve önemli bilgilendirme yapıldı. 

"28. DÖNEM POMEM ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE" başlığı ile Polis Akademisi resmi sayfasından yayımlanan duyuru şu şekilde:

"10 Haziran 2022 tarihinde 28. Dönem POMEM Giriş Sınavı Sonuçları açıklanmıştır.

28. Dönem POMEM Giriş Sınavını asıl olarak kazanan öğrenci adaylarının 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü en geç saat 17.00’ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihte planlandığı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

POMEM YEDEK DUYURUSU NE ZAMAN?

POMEM'i kazanan adaylar 18 Temmuz saat 17.00'a kadar eğitim yerlerine gidecek. Eğitim yerlerine gitmeyenler vazgeçmiş sayılacak ve yerine yedekler çağrılacak. Yedek duyurusunun ise , öğrencilerin gelmesi sonrası diğer hafta açıklanması bekleniyor. Duyuru geldiğinde haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

YENİ DÖNEM POMEM POLİS ALIMI

POMEM'lere lisans ve ön lisans mezunu polis alımı için adayların eğitime başlaması ve yedek duyurularının da tamamlanması bekleniyor. Bu nedenle 29. dönem POMEM polis alımı ilanının Eylül ayından önce gelmesi beklenmiyor. POMEM polis alımı şartları için TIKLAYIN

KPSS puanı ile yapılacak alımda sizce KPSS şartı kaç olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Eylül ayında POMEM polis alımı ilanı için bilgilerin gelmesi bekleniyor. POMEM polis alımında ilan duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç